• PRO TV
  • Stephanie Matto, femeia care a făcut 200.000 de dolari din vânzarea propriilor gaze intestinale, a ajuns la spital

Stephanie Matto, femeia care a făcut 200.000 de dolari din vânzarea propriilor gaze intestinale, a ajuns la spital

Stephanie Matto, femeia care a făcut 200.000 de dolari din vânzarea propriilor gaze intestinale, a ajuns la spital

Orice afacere este riscantă, însă dacă îți pune sănătatea în pericol poți perde mai mult decât bani. Stephanie Matto, femeia de 31 de ani care își vindea flatulențele la borcan, a ajuns la spital din cauza stresului la care și-a supus corpul.

Stephanie Matto a făcut 200.000 de dolari din vânzarea propriilor gaze intestinale, la borcan. Afacerea cu „odorizant” de cameră a ajuns într-un impas când tinerei i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

Au fost două zile în care m-am simțit îngrozitor, dar nu a fost infarct. Doar o acumulare de gaze severă care m-a făcut să cred că voi muri de atac de cord”, a dezvăluit neobișnuita antreprenoare, conform In Touch Weekly.

Femeia a reclamat dureri puternice în piept și simptome de infarct miocardic, care au determinat-o să meargă la spital. Disconfortul a fost cauzat de dieta ei excentrică, bazată pe fasole și ouă.

Medicul i-a recomandat să renunțe la mâncarea care îi provoacă gaze în exces și să ia medicamente împotriva balonării.
 

 


Deși afacerea ei a fost un succes, Stephanie Matto a fost nevoită să renunțe la stilul ei de viață, care i-a adus un venit impresionant. Însă, americanca nu a abandonat-o de tot, ci s-a reorientat.

Cred că totul se întâmplă cu un motiv și, deși zilele mele de vândut pârțuri se termină, voi economisi banii pe care i-am câștigat și voi investi unii în criptomonede”, a spus tânăra, conform Jam Press.

Totodată, tânăra a spus că va dona o parte din banii câștigați unei organizații care sprijină persoanele cu tulburări gastrice.

A ajuns milionară în dolari și a lansat alte afaceri

La scurt timp după ce a renunțat la afacerea mileniului, Stephanie a început un business mai puțin periculos pentru sănătatea ei: s-a lansat în afaceri cu lumânări parfumate. De data aceasta, miresmele sunt de lavandă, trandafiri și patchouli. 

Comunitatea ei online a continuat să crească, motiv pentru care le-a dat încă un motiv să o urmărească și să o urmeze: a fondat Unfiltrd, o platformă online de conținut liber, pe modelul OnlyFans, însă cu ceva diferențe - susține ea: 

Unfiltrd este un loc în care mă străduiesc să dezvolt cele mai creative și inovatoare caracteristici care sunt de ultimă generație! M-am săturat ca platformele de abonament pentru fani să devină medii tranzacționale, plictisitoare, lipsite de strălucire. Am vrut să insuflu viață într-un spațiu în care aveam senzația că nu pot respira”, spune fondatoarea. 

Platforma are acum un partener din industria divertismentului pentru adulți, brandul Deja Vu, care a investit masiv în afacere. La ora actuală, averea lui Stephanie Matto este estimată la peste 5 milioane de dolari.


Fotografii: @stepankamatto

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni