• PRO TV
  • Britney Spears, lipsită de inhibiții. A pozat nud și a postat fotografia pe Instagram

Britney Spears, lipsită de inhibiții. A pozat nud și a postat fotografia pe Instagram

Britney Spears, lipsită de inhibiții. A pozat nud și a postat fotografia pe Instagram

Se simte tot mai bine în pielea ei și nu ratează nicio ocazie de a-și etala formele pe rețelele de socializare. 

După mai mult de un deceniu, Britney Spears (40 de ani) a reușit să se elibereze de sub tutela tatălui ei, așa că vedeta respiră libertatea prin toți porii, se dezbracă, dansează lasciv și flirtează încrezătoare spre deliciul logodnicului ei, Sam Asghar (27 de ani), dar și a followerilor de pe Instagram.

Recent, Britney Spears a postat pe contul ei un selfie în care vedeta este goală. Cu un machiaj smokey eyes ce îi subliniază privirea provocatoare, Britney e mai sexy ca niciodată. E lesne de înțeles cât de multă încredere îi oferă zilnic logodnicul ei, principalul ei sprijin în revenirea fizică după o lungă și sumbră perioadă din viață. 

Celebra blondă a dezactivat opțiunea de comentarii la postare, dar asta nu înseamnă că fanii nu rezonat cu ea, imaginea strângând la scurt timp după postare sute de like-uri.

Citește și: Britney Spears, mesaj dur pentru cei care o critică pe Internet: “Nu o să mai urc pe o scenă prea curând”

Legenda muzicii pop a mai postat recent pe Instagram și un filmulet în care îți arată formele, purtând un costum de baie roz (vezi galerie foto). Sutienul sub formă de bustieră și slipii cu talie înaltă par să îngrădească de data aceasta firea ei vulcanică, însă Britney nu pierde ocazia de a se juca cu ei și de a-și dezgoli talia, lasând la vedere două tatuaje, dar și abdomenul plat. 

„Este prima data când port un costum de baie cu slipi înalți… Logodnicului meu îi admiră, dar eu nu sunt prea sigură de asta… Mă înnebunesc că pot să-i ajustez, mai sus sau mai jos, cum vreau eu ”, a scris Britney.

Cu pielea bronzată, cu părul blond și lung, dat într-o parte și cu sticlă de apă în mână, vedeta pășește lasciv, ca pe catwalk. Se oprește și bea o gură de apă, într-un mod provocator. Filmată de Sam Asghar, Britney Spears se simte mai frumoasă și mai sexy ca oricând.

Anul trecut, în luna noiembrie, starul muzicii pop și-a recăpătat libertatea de sub tutela tatălui ei, după 13 ani de control asupra carierei și vieții ei.  

Foto: Instagram, Profimediaimages

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni