• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, catalogat drept ipocrit: luptă pentru binele planetei, dar poluează pentru un stil de viață de lux

Leonardo DiCaprio, catalogat drept ipocrit: luptă pentru binele planetei, dar poluează pentru un stil de viață de lux

Leonardo DiCaprio, catalogat drept ipocrit: luptă pentru binele planetei, dar poluează pentru un stil de viață de lux

Militează pentru acțiuni imediate pentru a stopa încălzirea globala, luptă pentru conservarea speciilor de animale și plante pe cale de dispariție, însă când vine vorba de stilul său de viață Leonardo DiCaprio nu face compromisuri.

Actorul a fost catalogat drept “ipocrit” după ce a petrecut revelionul și începutul de an pe unul dintre cele mai poluante yachturi din lume. DiCaprio a fost în compania miliardarului Jeff Bezos și a altor celebrități pe yachtul Vava II, în valoare de 131 de milioane de dolari - unul dintre cele mai neprietenoase yachturi cu mediul înconjurător. Actorul a fost însoțit și de iubita sa, Cămila Morrone, iar paparazzii i-au urmărit zi de zi. 

Vava II, care este dotat chiar și cu un heliport pe una cele 6 punți, produce la fel de mult dioxid de carbon navigând doar 11 km cât emite o mașină medie într-un an. Totuși, cei care au urmărit activitatea yachtului recent au putut observa că acesta nu a călătorit mai mult de 1,5 km pe zi. 

Costă 300.000 de euro doar ca să îi umpli rezervorul cu combustibil. Yachtul poate găzdui 22 de invitați și un staff de 30 de persoane.

Leonardo DiCaprio continuă însă să lupte pentru “salvarea planetei”. Cu ocazia promovării filmului “Don’t Look Up”, acesta a vorbit despre pericolele care ne pândesc dacă nu trecem la acțiune.



"Observăm acum lucrurile despre care oamenii de știință ne-au vorbit în urmă cu câteva decenii  -  se întâmplă exact când aceștia au preconizat! Mi-aduc aminte că am vorbit cu oameni de știință care avertizau că vor fi incendii de mari proporții care se vor răspândi în întreaga lume… și iată că am ajuns să trăim clipele alea. Nu e vorba neapărat că nu ascultam, dar că nu trecem la acțiune”, a spus DiCaprio.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni