• PRO TV
  • Celeste Barber a devenit faimoasă în toată lumea după ce a început să parodieze pozele sexy ale vedetelor

Celeste Barber a devenit faimoasă în toată lumea după ce a început să parodieze pozele sexy ale vedetelor

Celeste Barber a devenit faimoasă în toată lumea după ce a început să parodieze pozele sexy ale vedetelor

Celeste Barber a ajuns în presa din toată lumea datorită unui proiect pornit în 2015, dintr-o joacă. Australianca este actriță de comedie și obișnuia să-și înveselească prietenii postând fotografii în care parodia mai multe vedete internaționale.

Printre “victime” se numără Beyonce, Jennifer Lopez, Kendal Jenner, Alexis Ren sau Bella Hadid.  Fanii adoră colajele ei din #celestechallengeaccepted și o apreciază pentru autoironia de care dă dovadă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber)

Fără filtre, photoshop sau make-up…imaginile lui Celeste s-au viralizat rapid, iar internauții au râs cu poftă și au răsplătit-o cu un follow. Celeste nu se sfiește să-și arate imperfecțiunile tenului sau kilogramele în plus atunci când pozează.


Australianca le încurajează pe femei să se iubească așa cum sunt și să nu pice în capcana perfecțiunii promovate pe Instagram de vedete. 

Acum, actrița are peste 8,7 urmăritori pe contul de Instagram și destule surse de inspirație. Recent, Celeste s-a întors la o veche “clientă” și anume Beyonce. 

Celeste a reprodus în stilul propriu o fotografie cu Queen B, din campania pentru colecția Ivy Park. 

Beyonce apare într-un body neon, extrem de mulat, pe un teren de teren de tenis, cu o rachetă în mână. Celeste s-a pozat și ea în curte cu o rachetă de tenis și un body verde, despre care fanii i-au scris amuzați că o face să semene cu Grinch. 

Fotografia s-a viralizat rapid și a adunat aproape jumătate de milion de aprecieri, în doar câteva ore. 

“Când am început să fac postările pe Instagram, știam că va fi amuzant și că oamenilor le va plăcea. Dar nu credeam vreodată că o să ajung să am peste 8 milioane de urmăritori. Credeam că vor trece repede peste asta”, a declarat Celeste pentru publicația Grazia.

După ce a devenit faimoasă, Celeste a apărut pe coperta mai multor reviste, a scris o carte și chiar a colaborat cu Tom Ford la o prezentare de modă. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni