• PRO TV
  • Doi ani de la moartea lui Kobe Bryant. Ce face familia legendarului baschetbalist acum

Doi ani de la moartea lui Kobe Bryant. Ce face familia legendarului baschetbalist acum

Doi ani de la moartea lui Kobe Bryant. Ce face familia legendarului baschetbalist acum

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au murit la 26 ianuarie 2020, într-un teribil accident de elicopter petrecut în California. La doi ani de la tragedie, familia celor dispăruți nu s-a împăcat cu ideea că i-a pierdut pentru totdeauna.

Kobe Bryant a lăsat un imens loc gol în inimile fanilor baschetului din întreaga lume și ai echipei LA Lakers. Soția sa, Vanessa Bryant, încă încearcă să se împace cu gândul că cele două ființe dragi ei nu mai sunt.

La doi ani de la tragica lor dispariție, Vanessa Bryant l-a comemorat pe rețelele sociale pe Kobe cu o fotografie realizată în 2006. 

Kobe Bryant, care își ține fiica în brațe (Natalia Diamante) și își sărută cu foc soția, tocmai intrase în cărțile de istorie cu cele 81 de puncte marcate împotriva echipei Totonto Raptors.

FOTO: Vanessa Bryant


Recordul este deținut de Wilt Chamberlain, care în martie 1962 a înscris 100 de puncte în partida pe care echipa sa, Philadelphia Warriors, a câștigat-o în fața celor de la New York Knicks.

Vanessa Bryant, scandal după accidentul soțului ei

În septembrie 2020, Vanessa Bryant a intentat un proces împotriva comitatului Los Angeles, solicitând despăgubiri de milioane de dolari, pretinzând încălcări ale drepturilor civile, neglijență, suferință emoțională și încălcarea vieții private.

Conform văduvei lui Kobe Bryant, polițiștii și pompierii chemați să intervină la locul prăbușirii elicopterului au făcut fotografii explicite cu victimele și cu epava aparatului de zbor, pe care le-au vândut sau le-au pus la dispoziția presei.

Mai mult, susține Vanessa Bryant, fotografii similare au fost „arătate în baruri și la o gală de premiere a presei, de către cel puțin 28 de polițiști și 12 pompieri”.

Procesul va începe la 22 februarie și ar putea dura circa 15 zile, scrie cnn.com.

Kobe Bryant și Vanessa Bryant aveau împreună 4 fete: Natalia Diamante (19 ani), Bianka Bella (5 ani), Capri (2 ani) și Gianna, care avea 13 ani când a murit alături de tatăl ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni