• PRO TV
  • Brad Pitt are o nouă iubită! Cine e cântăreața cu care actorul se iubește în secret

Brad Pitt are o nouă iubită! Cine e cântăreața cu care actorul se iubește în secret

Brad Pitt are o nouă iubită! Cine e cântăreața cu care actorul se iubește în secret

Brad Pitt se iubește în secret cu Lykke Li, o cântăreață suedeză, care a cunoscut faima la nivel global cu piesa “I Follow Rivers”. 

The Sun scrie că actorul de 58 de ani și artista de 35 de ani sunt vecini într-un cartier exclusivist din Los Angeles. 

Suedeza locuiește la doar câteva minute de casa actorului din Los Feliz. Potrivit presei străine, cei doi sunt împreună de la jumătatea anului trecut, însă au reușit să-și țină relația secretă tocmai pentru că locuiesc la câțiva kilometri unul de celălalt. 

Primele zvonuri despre o posibilă relație au apărut în Suedia, țara natală a artistei. Cei doi au fost văzuți luând masa împreună la Mother Wolf, un restaurant cu specific italian din Los Angeles. 

O sursă a confirmat pentru The Sun: „Era Lykke, luau masa împreună”. Artista are un fiu, pe nume Dion, în vârstă de 6 ani, împreună cu fostul ei producător Jeff Bhasker. 

Brad Pitt se află în plin proces de divorț cu Angelina Jolie. Actrița a depus actele de divorț în august 2016 și a cerut custodia deplină asupra copiilor. Actorii au trei copii biologici: Shilloh și gemenii Knox și Vivienne și trei adoptați: Pax, Maddox și Zahara.

În iunie 2021, Brad Pitt o obținut prima victorie în fața Angelinei, când un judecător din California i-a acordat custodie comună pentru copiii săi. Decizia a nemulțumit-o pe Angelina, care ar fi zis atunci că nu-l va ierta niciodată pe Pitt. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni