• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, la plajă în Dubai însărcinată cu gemeni. „Sunt mândră de familia mea”

Georgina Rodriguez, la plajă în Dubai însărcinată cu gemeni. „Sunt mândră de familia mea”

Georgina Rodriguez, la plajă în Dubai însărcinată cu gemeni. „Sunt mândră de familia mea”

Dubai este a doua casă pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, care petrec o vacanță prelungită la plajă. Iubita starului portughez s-a afișat în costum de baie, însărcintă în luna a șasea.

Georgina Rodriguez va naște gemeni în această primăvară, însă până atunci petrece tot timpul din lume cu familia ei extinsă. Fotomodelul de 28 de ani și fotbalistul de la Manchester United cresc împreună patru copii: gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani), fiica Alana Martina (4 ani) și fiul Cristiano Jr (11 ani).

Toți au ieșit la plajă în Dubai, pentru a arăta tuturor cât de uniți sunt.

Atât de mândră de familia mea frumoasă. Aici, în Dubai, visurile devin realitate”, a scris modelul în dreptul unei fotografii.Citește șiGeorgina Rodriguez, o Cenușăreasă modernă! Condițiile mizere în care trăia înainte de a-l cunoaște pe Ronaldo

Ronaldo a distribuit aceeași fotografie, însă a însoțit-o de o descriere în limba arabă.

Mulțumesc Dubai pentru momentele frumoase. Mulțumesc Dubai pentru sentimentele calde. Mulțumesc Dubai pentru că ai oferit cele mai frumoase momente de familie. Dubai este a doua mea casă... iar familia mea este recunoscătoare pentru primirea bună și generozitatea oamenilor tăi frumoși...  Dragostea mea sinceră pentru tine”, a scris fotbalistul.

Cei doi au anunțat în luna octombrie a anului trecut că vor avea gemeni. Luna trecută au risipit misterul, precizând că vor avea o fată și un băiat. Cuplul mai are o fată împreună, Alana Martina (4 ani). Ceilalți gemeni provin din mamă-surogat, iar băiatul cel mare are o mamă secretă.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni