• PRO TV
  • O femeie goala a ramas blocata pe stanci! Afla cum s-a intamplat! VIDEO

O femeie goala a ramas blocata pe stanci! Afla cum s-a intamplat! VIDEO

O femeie goala a ramas blocata pe stanci! Afla cum s-a intamplat! VIDEO

O femeie goala a fost salvata miercuri, 23 martie, dupa ce a ramas blocata intre stanci, in timp ce incerca sa le coboare pentru a ajunge pe o plaja de nudisti care se afla in Torrey Pines State Park din San Diego, California.

Femeia, in varsta de 27 de ani intai s-a dezbaracat apoi a pornit in "aventura" de a ajunge pe plaja care s-a dovedit a nu fi o idee foarte stralucita. Astfel, ea a ramas pe o terasa in imosibilitatea de a ajunge de unde a plecat sau de a merge mai departe.

Din fericire pentru tanara ea a fost salvata imediat de o echipa de salvamari care i-au sarit in ajutor imediat. Desigur pentru a evita un momentul penibil, echipa de urgenta a trimis intai o femeie salvamar care i-a dat cateva haine.

Dupa acest moment femeia a fost dusa in siguranta pe plaja. In urma acestei aventuri, tanara a suferit doar cateva leziuni minore.

Oficialii sustin ca femeie a ajuns in aceasta situatie neplacuta din cauza nerespectarii unor semne de avertizare cu privire la stancile care sunt destul de periculoase. Ea ar fi trebuit sa urmeze traseul marcat de autoritati.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni