• PRO TV
  • Trecutul întunecat al iubitului Rihannei, A$AP Rocky: tatăl în pușcărie, fratele ucis, iar el dependent de droguri și sex

Trecutul întunecat al iubitului Rihannei, A$AP Rocky: tatăl în pușcărie, fratele ucis, iar el dependent de droguri și sex

Trecutul întunecat al iubitului Rihannei, A$AP Rocky: tatăl în pușcărie, fratele ucis, iar el dependent de droguri și sex

Deși în America este considerat unul dintre cei mai mari rapperi ai momentului, alături de Kanye West, Drake și Travis Scott, nu multă lume știe cu adevărat cine este A$AP Rocky. În vârstă de 33 de ani, A$AP Rocky este într-o relație cu Rihanna din 2020, iar de curând aceștia au anunțat că o să devina părinți. 

Totuși, cei doi se cunosc încă din 2011, când au colaborat la câteva piese de pe albumul Rihannei, Talk Talk Talk. Încă de atunci s-a scris că între ei ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenie. Au urmat și alte colaborări, iar în 2013 rapperul a cântat în deschiderea concertelor Rihannei, din turneul Diamonds.

Dacă acum declară că și-a găsit “dragostea vieții” și e fericit că va fi tătic, A$AP Rocky nu poate spune că a avut un trecut la fel de liniștit. Tatăl său a făcut pușcărie pentru trafic de droguri pe când el avea numai 12 ani, fratele său a fost ucis un an mai târziu. 

Pe numele său real Rakim Athelaston Mayers, A$AP Rocky a mărturisit că început să cosume droguri încă de mic și să participle la orgii de la vârstă de 13 ani. 

“La scoală ne lăsau să plecam acasă să luam prânzul, 45 de minute. Prima oara s-a întâmplat pe terasa unui bloc. Luam liftul până sus, ne urcam pe acoperiș și toată lumea își punea hainele pe jos. Erau 5 fete și 10 băieți și făceam cu rândul. Multe orgii. La cele mai multe am făcut poze și am filmat. Femeile din jurul meu sunt deschise la minte”, spunea rapperul. 

A$AP Rocky a insistat că este “obsedat sexual”, deși e neclar dacă a primit sau nu un diagnostic în acest sens de la un specialist.

Pe lista lui de cuceriri se numără Kendall Jenner, Rita Ora, Chanel Iman și Iggy Azalea. Despre Rita Ora a scris chiar un cântec în care i-a acordat un calificativ pentru performanțele ei sexuale, lucru care a înfuriat-o pe artistă.

A$AP Rocky este și protagonistul unui filmulet XXX, care a apărut pe net fără acordul lui. Rapperul nu a părut afectat de acest lucru, ci mai degrabă de reacția fanilor, care și-au exprimat dezamăgirea față de prestația artistului.

A$AP a avut și probleme cu legea, ajungând chiar și la pușcărie din cauza violenței.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni