• PRO TV
  • Petre Roman: ‘Nu m-am certat cu Silvia!’

Petre Roman: ‘Nu m-am certat cu Silvia!’

Petre Roman: ‘Nu m-am certat cu Silvia!’

Ziarele de scandal au scris de curand ca Petre Roman ar fi plecat de acasa si ca relatia lui cu Silvia e pe butuci. Happy Hour a difuzat un interviu cu politicianul care a infirmat zvonurile si sustine ca nu s-a certat cu sotia lui.

Conform unor articole aparute in presa, neintelegerile dintre Petre Roman si Silvia ar fi inceput acum o luna, cand el a flirtat si s-a sarutat cu o domnisoara, la o petrecere la care ar fi mers chiar cu sotia lui.

Petre Roman a declarat ca scandalul a fost inventat. “Niciunul dintre noi nu agreeaza certurile. Intai presa a scris ca a plecat Silvia de acasa, acum ca am plecat eu, urmeaza sa plece Petrus”, a glumit politicianul.

E adevarat am fost la o petrecere impreuna, dar ne-am simtit foarte bine, am dansat, ne-am distrat. S-a spus exact pe dos in presa”, sustine Petre Roman.

Acesta se declara un sot si un tata model. Este foarte incantat ca baietelul lui, Petrus, este interesat de pian si l-a felicitat pe Catalin Maruta, care a devenit si el tatic, pe 16 martie, cand Andra l-a nascut pe David, primul copil al cuplului.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni