• PRO TV
  • Adrian Mutu, mărturisiri despre scandalul drogurilor: “Am fost la un nivel emoțional...terminat”

Adrian Mutu, mărturisiri despre scandalul drogurilor: “Am fost la un nivel emoțional...terminat”

Adrian Mutu, mărturisiri despre scandalul drogurilor: “Am fost la un nivel emoțional...terminat”

Adrian Mutu a fost invitatul lui Codin Maticiuc și al lui Cosmin Natanticu în podcastul “La Mijloc”. Fostul fotbalist a făcut mărturisiri despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa. 

Este vorba despre scandalul drogurilor din anul 2004, atunci când a fost depistat pozitiv cu cocaină. Adrian Mutu evolua pe atunci la Chelsea.

“Atunci când nu ai educație despre droguri, despre prostituate și toate lucrurile astea care te pot afecta serios. Pe vremea comunismului și după erau subiecte tabu. Nu ne-a învățat nimeni. Cu părinții mei nu vorbeam despre asta. Tata nu mi-a explicat mie vreodată…Nimic. Erau subiecte tabu. Noi nu vorbeam cu părinții cum vorbim acum. Și atunci dacă nu ai educația asta tu nu știi ce se întâmplă. (…) Nu era nebunia aia...la mine a fost inconștiență”, a spus Mutu în cadrul podcastului. 

Fostul sportiv a adăugat că după ce a izbucnit scandalul a fost abandonat de echipă, sponsori și prietenii. Singurii care l-au susținut în aceea perioadă au fost părinții. 

Mai mult, Adi Mutu a avut nevoie și de ajutor specializat și a mers la psiholog.

“Am fost la un nivel emoțional...terminat. Lumea nici nu își imaginează. Nici nu știam ce să fac. Eram și singur, un tânăr de 23 de ani. (…) Presa foarte agresivă.. (…) În prima săptămâna am pierdut toți sponsorii. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții. (…) Toată lumea s-a spălat pe mâini în momentul ăla și s-a dezis de mine. Inclusiv Traian Băsescu, care era pe atunci președintele României, mi-a zis: îți meriți soarta. 

Eu am trecut și pe la psihologi, n-am rămas cu sechele. (..) Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu”, a conchis Adrian Mutu.


Adi este azi un tătic fericit. Fostul fotbalist este căsătorit cu Sandra Bachici din 2015. Cei doi au devenit părinți în 2017, când a venit pe lume băiețelul lor, Tiago. Adi mai are un băiat din căsnicia cu Alexandra Dinu și două fete din mariajul cu Consuelo Matos. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni