• PRO TV
  • Gina Stewart, supranumită “cea mai sexy bunică din lume”, a dezvăluit care e secretul tinereții sale

Gina Stewart, supranumită “cea mai sexy bunică din lume”, a dezvăluit care e secretul tinereții sale

Gina Stewart, supranumită “cea mai sexy bunică din lume”, a dezvăluit care e secretul tinereții sale

Gina Stewart are 51 de ani și a fost supranumită de presa internațională “cea mai sexy bunică din lume”. Dacă te uiți la pozele ei de pe conturile de socializare este lesne de înțeles motivul. 

Gina arată incredibil și are o siluetă ce ar putea să le facă invidioase și pe fotomodelele care prezintă pentru Victoria’s Secret. 

Australianca a fost desemnată “cea mai sexy bunică din lume” în 2018, după ce a reușit să câștige titlul de Miss Maxim. Gina are patru copii, un nepot și un al doilea e pe drum. 

Blonda care are peste 318.000 de fani pe contul de Instagram a dezvăluit recent care este secretul tinereții eterne. 

“Dormitul fără haine sau topless te poate ajuta să rămâi tânăr și mai sănătos pentru mai mult timp. Somnul și sănătatea merg mână în mână. Dacă dormi dezbrăcat se îmbunățește circulația sângelui, ceea ce este bine pentru inimă și mușchi. Somnul de calitate ajută la eliberarea melatoninei și a hormonului de creștere, ambele având beneficii anti-îmbătrânire. Acest hormon de creștere este esențial pentru unghii puternice și pentru o piele frumoasă și sănătoasă, fără pete. Acesta este unul dintre motivele pentru care aleg să dorm goală întotdeauna. Pe lângă faptul că ai un somn mai bun, atunci când dormi dezbrăcat ești mai puțin predispus la stări de anxietate, deci astfel îți poți îmbunătăți și sănătatea mintală", a scris australianca.

Iar beneficiile somnului fără haine nu se opresc aici. Bunicuța sexy spune că poate ajuta și la stimularea vieții sexuale

“Este corect să spunem că șansele de a avea un act sexual cresc dacă dormi cu partenerul tău fără haine. Mai mult sex este egal cu sex mai bun. Dormitul fără haine duce la scăderea temperaturii corporale, ceea ce înseamnă un somn mai profund. Cu cât dormi mai bine, cu atât șansele tale de a pierde kilograme sunt mai mari”, a mai spus Gina. 

Fotografii: Instagram



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni