• PRO TV
  • MACABRU! Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a fost ucisa, transata si data la caini!

MACABRU! Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a fost ucisa, transata si data la caini!

MACABRU! Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a fost ucisa, transata si data la caini!

Un caz macabru implicand un star al fotbalului, suspectat ca ar fi fost instigatorul rapirii unei foste iubite, emotioneaza si pasioneaza Brazilia, la fel ca o telenovela, scrie AFP, referindu-se la afacerea in care este implicat portarul formatiei Flamengo, Bruno Fernandes das Dores de Souza.

Acest caz a scos Cupa Mondiala de pe prima pagina a ziarelor dupa eliminarea Braziliei si finalul aventurii Uruguayului, ultima echipa sud-americana ajunsa pana in semifinale.

Personajul principal: Bruno Souza, portar si capitan al echipei Flamengo, campion en-titre cu cea mai populara echipa din Brazilia. Un sportiv de 25 de ani, casatorit si colectionar de femei. El este acuzat ca ar fi instigatorul unei crime.

"Un idol precum Bruno, de la o mare echipa, este un monstru pentru ce i-a facut acestei fete. Crima a fost planuita si executata cu sange rece. Putem spune ca Eliza este moarta", a declarat, joi, unul din responsabilii anchetei, comisarul Edson Moreira.

Detaliu macabru, conform politiei, trupul Elizei a fost transat si parti din corpul ei au fost date la caini.

Un prieten fidel al lui Bruno, Luiz Henrique Ferreira Romao, alias Macarrao, este acuzat de rapire. Cei doi s-au predat politiei, miercuri seara, in prezenta a zeci de jurnalisti si in confuzie, sub strigatele "Asasinii".

Victima este Eliza Samudio, o frumoasa bruneta de 25 de ani, prezentata de jurnalul O Globo drept "studenta, manechin si actrita de filme porno". Ea era mama unui bebelus de patru luni si incerca sa-l faca pe Bruno sa recunoasca baietelul si sa obtina o pensie.

in 2009, la un gratar la Adriano, pe atunci vedeta la Flamengo, Eliza il cunoaste pe Bruno. insa in octombrie 2009, inscarcinata in cinci luni, ea depune o plangere impotriva jucatorului, afirmand ca acesta a sechestrat-o, batut-o si obligat-o sa ia medicamente pentru avort.

La inceputul lunii iunie, Eliza este dusa la proprietatea lui Bruno, in apropiere de Belo Horizonte, la Minas Gerais, pentru, crede ea, a incheia un acord cu jucatorul. Ii da vesti unei prietene pentru ultima oara la 7 iunie.

Comisarul Moreira a afirmat, in baza marturiilor, ca Bruno a ramas tot timpul cu Eliza, pana la moartea ei: "Era cu ea. Asta este concluzia la care am ajuns".

Martorul-cheie este un var al lui Bruno, in varsta de 17 ani. Minorul a declarat politiei ca a participat la rapirea Elizei si a aratat si casa unde ea ar fi fost ucisa. El a mai spus ca l-a auzit pe Bruno cerand "rezolvarea problemei Eliza". Click AICI pentru a afla mai multe detalii!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni