• PRO TV
  • Zanni, invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde: "Nu plec niciodată în vacanță"

Zanni, invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde: "Nu plec niciodată în vacanță"

Zanni, invitatul lui Marius Manole la Întrebarea mesei rotunde: "Nu plec niciodată în vacanță"

La Întrebarea mesei rotunde, Marius Manole l-a avut drept invitat pe Zannidache, fostul câștigător al reality show-ului Survivor România.

Pentru prima dată față în față cu Marius Manole, Zanni recunoaște că nu avea o părere foarte bună despre actor și a ezitat mult înainte de a accepta să fie invitatul lui: “La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine. Acum mi-am schimbat părerea. Așa fac mereu înainte să cunosc oamenii”.

Cei doi au o discuție extrem de sinceră, fără bariere, în care fostul câștigător Survivor povestește despre copilărie, perioada petrecută la cămin, lecțiile bune și mai puțin bune pe care le-a primit, cum a luptat pentru a nu mai fi agresat, succesul de pe TikTok și cum i s-a schimbat viața. “Cum au luat mâna de pe mine, mi s-a limpezit totul. Am terminat școala, m-am înscris la un curs de frizerie, am început să mă tatuez, m-am băgat într-un cămin de nefamiliști, un beci de 2 pe 2. Știam foarte bine ce vreau să fac”.

Zanni răspunde deschis întrebărilor lui Marius Manole. Acesta vorbește inclusiv despre momentul în care a fost prin masturbându-se în junglă și are câteva mărturisiri complet necenzurate.


Artistul mai face declarații în premieră despre viața personală și cea profesională, despre modul în care a evoluat, perioada în care a făcut balet, cum a reușit să ajungă în punctul în care este acum, cum a depășit depresia avută după Survivor și care îi sunt planurile de viitor.

Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, spune Zannidache.

Referitor la presupusa relație pe care a avut-o cu o fostă concurentă Survivor, acesta declară: “A fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine”, iar despre competiție și echipa lui, spune: “Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni