• PRO TV
  • Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, dezvăluire surpriză despre relația cu Cristina

Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, dezvăluire surpriză despre relația cu Cristina

Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, dezvăluire surpriză despre relația cu Cristina

S-au cunoscut în fața ofițerului de stare civilă și au spus DA fără să stea pe gânduri. Cristina și Georges s-au numărat printre preferații publicului și au rămas în strânsă legătură cu fanii lor pe rețelele de socializare. 

În momentul deciziei finale, cei doi au lăsat verighetele pe masă și au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp, s-au reîntâlnit și și-au dat seama că nu pot sta unul fără altul, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

Cei doi au rămas în relații bune și cu colegii din emisiune, iar recent au petrecut o mini-vacanță cu Adrian Jitea, un alt concurent de la Căsătoriți pe nevăzute. 

Georges și Cristina fac deliciul urmăritorilor cu filmulețele amuzante pe care le postează pe conturile de Instagram. Gălățeanul face des Q&A-uri ("Întrebări și răspunsuri") și le răspunde fanilor la cele mai arzătoare întrebări. 

“Pe când un Jamalito junior? Un jamalito brunet cu păr roșcat”, l-a întrebat un internaut pe Georges, care își spune “Jamalito” pe Instagram. 

“Nu știu câte șanse avem să iasă și roșcat și brunet, dar noi tot o să exersăm. Măcar la ceva suntem buni”, i-a răspuns Georges. 

În timpul emisiunii, cei doi au avut discuții aprinse pe acest subiect. Georges i-a spus Cristinei chiar la petrecerea de nuntă că-și dorește foarte mult un copil. Atunci, Cristina i-a dat de înțeles că are alte planuri după căsătorie: "Eu nu-mi doresc copil, cel puțin în momentul acesta nu. Eu îmi doresc să mă duc să locuies în alte țări, să plec cu rulota...".

"Eu nu zic să stea numai la cratiță, cu mine oricum viața e cool și e mișto. Dar nici să-mi vorbești mie de trăit în rulote, peșteră sau câmp și umblând cu ghiozdanul în spate. Nu vreau ca acesta să fie stilul meu de viață, că mă duc în altă direcție", a comentat atunci Georges. 

Fotografii: Căsătoriți pe nevăzute/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni