• PRO TV
  • Actrița Mila Kunis susține poporul ucrainean. Ce donație a făcut pentru țara în care s-a născut

Actrița Mila Kunis susține poporul ucrainean. Ce donație a făcut pentru țara în care s-a născut

Actrița Mila Kunis susține poporul ucrainean. Ce donație a făcut pentru țara în care s-a născut

Actrița Mila Kunis s-a arătat profund mișcată de ceea ce se întâmplă în țara în care s-a născut. Ea și soțul ei, Ashton Kutcher, au spus că vor să doneze 3 millioane de dolari pentru Ucraina. 

Mila Kunis a făcut anunțul pe Instagram, printr-o înregistrare video și și-a îndemnat urmăritorii să doneze pentru poporul ucrainean, care suferă din cauza războiului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității. M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă", a spus Mila Kunis, actrița care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

Cei doi actori mai spun că intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

„Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutor umanitar pentru refugiați", susține actrița. 


Sursă foto: Instagram/ Ashton Kutcher

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni