• PRO TV
  • (P) CE îți dorești...

(P) CE îți dorești...

(P) CE îți dorești...

...este foarte aproape de tine. Deși de multe ori ți se pare departe, greu de atins. Ai senzația că sunt multe opreliști, că parcă nu ai energie pentru a aduce mai aproape ceea ce îți dorești. Ne permitem o recomandare: să nu uiți că este doar o senzație.

Tot ce trebuie să faci este doar să crezi, să continui să lupți, să visezi sau pur si simplu să aștepti. Cu liniște, cu încredere. Și cu bună-dispoziție. Nu spune nimeni că trebuie să fim veseli continuu. Dar măcar să încercăm să trecem peste toate în echilibru și cu un mic zâmbet pe față. 

CE poți să faci...

...este chiar și peste imaginația ta. De multe ori tot ce ai făcut a fost să spui nu provocărilor pe care nu le cunoști de teama de a nu rata. Dar nu uita: un sportiv nu atinge performața până nu încearcă, un alpinist nu ajunge pe cel mai înalt vârf până nu merge la baza muntelui pe care să pornească ascensiunea. Niciunul dintre ei nu spune ”nu pot” fără să ajungă în punctul de start pentru a încerca să dea o șansă realizării propriului vis.

Urmează-le exemplul! Sunt șanse mari să descoperi că poți să faci multe. Căci în interiorul tău, știi că poți da dovadă de curaj, de înțelepciune și că poți arăta că ai abilități deosebite. 

CE ai...

...sunt calitățile tale, aspirațiile tale, familia ta. Oamenii cu care îți place să-ți petreci timpul în relații bazate în mod esențial pe respect. Ai dorința de trăi în armonie, echilibrat, de la zi la zi tot mai bine. Pentru aceasta, te informezi mai mult, cu mai multă atenție la oameni, la ce mănânci și la ce bei. Ești omul timpului tău. Observi cu atenție istoria care se scrie în jurul tău. Aduni fapte și valori pe care te bazezi în viață. 

CE îți oferim

Tymbark 1L - sursa ta zilnica de Vitamina C. Ca să-ți îndulcești diminețile grăbite. Ca să adaugi un strop de bună dispoziție brunch-urilor sau zilelor interminabile din timpul săptămânii. Alături de Tymbark 100% Portocale, sursa ta de bună dispoziție, în orice moment al zilei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni