• PRO TV
  • Bruce Willis, diagnosticat cu o boală a creierului. Anunțul familiei

Bruce Willis, diagnosticat cu o boală a creierului. Anunțul familiei

Bruce Willis, diagnosticat cu o boală a creierului. Anunțul familiei

Actorul Bruce Willis (67 de ani) a fost diagnosticat cu o boală a creierului numită afazie. Familia starului din „Greu de ucis” a anunțat retragerea sa din carieră.

Bruce Willis suferă de afazie, o boală provocată de leziuni la nivelul creierului survenite în zonele care controlează limbajul. Familia actorului a anunțat că starul din Greu de ucis s-a retras din actorie ca urmare a acestui diagnostic.

Boala de care suferă Willis afectează abilitățile unei persoane de a vorbi, scrie și înțelege limbajul, scris sau vorbit. De obicei, spun specialiștii, aceasta se manifestă în urma unui accident vascular cerebral sau a unei răni suferite la cap.

Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim că iubitul nostru Bruce a suferit unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și vă mulțumim atât de mult pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru”, se arată în declarația oficială a familiei, postată pe contul de Instagram al soției lui, Emma Heming.


Declarația este semnată se soția sa, Emma Heming, fosta soție, Demi Moore, și cei cinci copii ai săi - Rumer (33de ani), Scout (30 de ani), Tallulah (28 de ani), Mabel (9 ani) și Evelyn (7 ani).

Apropiații săi ai dezvăluit că starea de sănătate îl obligă să se retragă din actorie, pe care a iubit-o toată viața.

Bruce Willis e cunoscut pentru rolurile legendare din seria Greu de ucis, Armata celor 12 maimuțe, Șacalul, Al șaselea simț și Sin City.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni