• PRO TV
  • Ramona Gabor: "Cand au hotarat sa divorteze, Irinel a rugat-o pe Monica sa nu vorbeasca cu presa"

Ramona Gabor: "Cand au hotarat sa divorteze, Irinel a rugat-o pe Monica sa nu vorbeasca cu presa"

Ramona Gabor: "Cand au hotarat sa divorteze, Irinel a rugat-o pe Monica sa nu vorbeasca cu presa"

Ramona Gabor a acordat un interviu special pentru Happy Hour in care a vorbit despre perioada dificila prin care trece Monica odata cu divortul dintre ea si Irinel Columbeanu.

"Nu este usor sa divortezi de Irinel Columbeanu", asa a inceput destainuirile din interiorul familie Gabor.

Referitor la filmulete aparute in presa unde mama Monicai o critica pe aceasta, Ramona a comentat: "A fost groaznic sa vedem acele filmulete, nu le-am vazut pe toate am preferat sa nu ne uitam pe tot ceea ce a filmat domnul Columbeanu. Nu a fost usor sa stim ca mama a gresit atata de tare".

Ramona a mai spus ca acela a fost un moment de slabiciune pentru mamei lor deoarece nu s-a putut acomoda niciodata in America si ca acesta era fericita ca in sfarsit Irinel, in sfarsit o asculta. Conform declaratiilor Ramonei mama l-a mintit pe Irinel ca sa nu se mai intoarca in State.

Cat despre cum se inteleg cele doua in momentul de fata sora Monica a spus: "E greu, ele locuiesc in aceeasi casa acum, dar Monica efectiv nu a vrut sa se gandeasca la asta. Nu se gandea o secuda ca mama ar fi fost nemultumita de ceva in perioada respectiva".

Aceasta a mai spus ca Monica nu a batut-o niciodata pe Irina. "Monica nu e o bruta si nu a batut-o niciodata pe Irina. Irina trebuie sa fie la Monica".

"Pana in ianuarie intalnirile lui Irinei cu Irina durau 10 minute, acum dureaza o ora", a mai spus Ramona. Ea a specificat de nenumarate ori ca Monica nu este o bestie si ca isi iubeste mai mult decat orice pe lumea asta.

In finalul interviului Ramona a dezvaluit ca Irinel stia ca vor divorta si ca a fost o conventie intre cei doi fosti soti. "Cand au hotarat sa divorteze, Irinel a rugat-o pe Monica sa nu vorbeasca cu presa".

"Stia, si el a fost cel care i-a trimis un email in care a spus punctul ca vor sa divorteze. El trimisese un email prin care era foarte hotarat sa-i ia lucrurile materiale, pe Irina, numele, firma. I-a spus ca o va lua pe Irina i-a spus ca nu o mai asteapta in tara", a dezvaluit sora Monica, Ramona Gabor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni