• PRO TV
  • Antonia, într-o rochie fără lenjerie intimă. Fotografia care a aprins imaginația fanilor: "Cam indecentă poza”

Antonia, într-o rochie fără lenjerie intimă. Fotografia care a aprins imaginația fanilor: "Cam indecentă poza”

Antonia, într-o rochie fără lenjerie intimă. Fotografia care a aprins imaginația fanilor: "Cam indecentă poza”

Peste 90.000 de like-uri în 14 ore – cea mai nouă imagine postată de Antonia pe Instagram face senzație printre fani. Nici nu e de mirare – vedeta a pozat sexy, fără lenjerie intimă, cu posteriorul la vedere.

Vedetele din România s-au grăbit să își exprime părerea. Corina Bud, Nicole Cherry, Diana Munteanu și Sore și-au arătat entuziasmul. Nici Alex Velea nu s-a putut abține să comenteze: “Gosh Damn!”

Fanii au fost și ei luați prin surprindere de imaginea cu Antonia. “Vai de mine!”, “Nu se poate așa ceva!”, “OMG”, “Cred că o să dau unfollow la oameni, ca să îmi rămână poza asta mult timp prima când deschid insta’ul” -  sunt câteva din reacțiile fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

“Mă jur, fiecare persoană de aici a dat zoom pe postarea asta”, “Toți bărbații sunt invidioși pe Velea acum” -  au scris și alți fani. 

Cum se întâmplă de obicei, nu toți fanii au fost încântați de această ipostază. “Antonia, cam indecentă poza, nu crezi?”, i-a scris un admirator. 

“Dacă tu crezi că este normal să mai postezi în halul asta înseamă că pe Velea nu-l interesează de tine”, a scris altcineva. 

“Doamne ferește, mai Antonia, te-a înzestrat Dumnezeu cu o frumusețe ce ar fi vrut orice femeie,ți-a mai dat și harul de a canta, oare de ce era nevoie să te mai dezbraci. Iartă-mă, dar chiar nu era necesar să faci asta”- e de părere altă admiratoare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni