• PRO TV
  • George Piștereanu s-a căsătorit în secret, la Las Vegas. Cine este mireasa

George Piștereanu s-a căsătorit în secret, la Las Vegas. Cine este mireasa

George Piștereanu s-a căsătorit în secret, la Las Vegas. Cine este mireasa

Actorul George Piștereanu și-a găsit aleasa inimii și s-a căsătorit cu ea, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Las Vegas.

Fericitul mire a postat pe contul lui personal imagini de la nuntă, cu el și cu mireasa. 

Aceasta se numește Gigi Grassu, s-a născut în SUA, din părinți români, cu rădăcini aromâne, și este antrenor personal în Los Angeles. Aceasta a mai fost căsătorită și are o fiică. 

”Părinții mei sunt din București,România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie.

Am crescut într-o familie de imigranți români, care au fugit de comunism. Tatăl meu a scăpat din România comunistă traversând frontiera iugoslavă, pe jos. Unchiul meu s-a ascuns pe o navă. Membrii familiei mele au venit în Statele Unite, cu nimic altceva, decât hainele care le purtau. Vărul meu a ajuns în NFL fiind singurul aromân din Ligă și cred că singurul american cu părinți români. Mama a învins lupta cu cancerul de sân de două ori. Suntem o familie de luptători și asta transmit și eu fetei mele și nepoților”,a declarat Gigi într-un interviu pentru o publicație.

Foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni