• PRO TV
  • Amber Heard și Johnny Depp se văd la tribunal. Decizia actriței înainte de confruntarea din instanță

Amber Heard și Johnny Depp se văd la tribunal. Decizia actriței înainte de confruntarea din instanță

Amber Heard și Johnny Depp se văd la tribunal. Decizia actriței înainte de confruntarea din instanță

Amber Heard și fostul ei soț, Johnny Depp, se confruntă la tribunal, după un proces deschis în 2018 de actorul de 58 de ani. Actrița a luat o decizie de ultim moment pentru a nu influența în vreun fel acțiunea în instanță.

Amber Heard, care a fost căsătorită cu Johnny Depp în perioada 2015-2017, va da piept cu actorul la tribunal în următoarele săptămâni. Procesul, intentat de Depp în 2018, are loc în Virginia.

Actrița a anunțat pe rețelele sociale că nu va mai posta nimic pe social media cât timp va dura procesul.

Voi fi offline pentru următoarele câteva săptămâni. După cum știți, voi fi în Virginia unde îl voi înfrunta pe fostul meu soț, Johnny Depp, la tribunal”, a scris actrița, explicând și motivul pentru care se judecă acum cu actorul de 58 de ani. 

Johnny mă dă în judecată pentru un articol de opinie pe care l-am scris în Washington Post, în care mi-am amintit experiența cu violența și abuzul domestic. Nu i-am spus numele niciodată, ci mai degrabă am pomenit de prețul pe care femeile îl plătesc ca să vorbească în public împotriva bărbaților în putere. Continui să plătesc acel preț, dar sper că atunci când acest caz se va finaliza voi putea trece mai departe, la fel și Johnny”, a adăugat actrița.

Citește și: Johnny Depp a jignit-o pe Amber Heard la tribunal. „E o sociopată narcisistă” Cei doi mai au o luptă în instanță, demarată de actriță, care judecă acuzațiile de abuz fizic și sexual formulate de Amber Heard.

Amber Heard și Johnny Depp, proces de calomnie de 50 de milioane $

Johnny Depp a chemat-o în judecată pe fosta soție, pe care o acuză de calomnie. Actorul a negat că a fost violent cu ea și a catalogat acuzele ei o încercare de a-l discredita în fața lumii.

Depp îi cere fostei soții daune de 50 de milioane de dolari, după ce actrița a semnat un articol considerat denigrator la adresa lui.

Avocații actorului spun că articolul sugerează în mod fals că Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, a fost abuzată fizic și sexual de Depp când erau căsătoriți.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni