• PRO TV
  • Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. Mesajul postat de cântăreață

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. Mesajul postat de cântăreață

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație. Mesajul postat de cântăreață

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc. Bibi și Antonio Pican au decis să pună punct relației lor de doi ani. Artista a postat pe Instagram un mesaj emoționat.

În 2021, la sfârșitul lunii ianuarie, Bibi anunța cu mare entuziasm să Antonio Pican a cerut-o în căsătorie, în aeroport, chiar înainte de a pleca în Dubai.

DA! Antonio Pican. Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită! (...) Am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză... a fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE”, scria atunci Bibi pe Instagram.

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit

Iată că, după ce și-au declarat dragostea de nenumărate ori, fie pe internet, fie la emisiuni de televiziune, și se vedeau împreună pentru tot restul vieții, iată că Bibi și Antonio Pican au decis să se despartă. “E momentul să mergem pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră”, a scris Bibi pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BiBi (@bibi.official)

Nu uita ca vom fii mereu si mereu langa tine”, “Ne pare sincer rau! Noi mereu vom fi langa tine si te vom sustine!”, “Ne pare enorm de rău pentru voi”, “Suntem alături de tine mereu”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni