• PRO TV
  • Augustin Viziru a fugit de la repetitiile "Dansez pentru tine" ca sa-i faca o farsa lui Radu Valcan! Vezi AICI

Augustin Viziru a fugit de la repetitiile "Dansez pentru tine" ca sa-i faca o farsa lui Radu Valcan! Vezi AICI

Augustin Viziru a fugit de la repetitiile "Dansez pentru tine" ca sa-i faca o farsa lui Radu Valcan! Vezi AICI

Cu ocazia Zilei Pacalelilor, Radu Valcan a cazut victima unei farse pusa la cale in avans de iubita lui, Adela Popescu si Augustin Viziru, unul dintre participantii la "Dansez pentru tine" sezonul 11.

Ideea acestei farse a venit de la site-ul acasatv.ro, care a dorit sa il pacaleasca pe actorul din „Iubire si onoare” si a apelat la ajutorul Adelei Popescu.

Vedeta acasatv.ro, nu s-a lasat rugata de doua ori si a intrat imediat in joc. Pentru a face lucrurile cat mai veridice s-a pornit de la un scenariu cat mai credibil: Radu a fost solicitat de echipa de PR sa participe la o opera caritabila care consta in stransul gunoaielor de pe langa Bucuresti. Din ceea ce a fost informat actorul, actiunea facea parte dintr-un eveniment mai amplu la care participau mai multe echipe impartite fornate din cate doua persoane. 

Fiecare echipa trebuia sa stranga minim 20 de saci si intra intr-o competitie cu  pentru o excursie la munte de o saptamana la un hotel de cinci stele. Radu a fost informat ca va participa la aceasta actiune alaturi de Augustin Viziru, a doua zi, incepand cu ora 12:00, plecarea din Pro Tv. Vedeta stia ca la actiunea respectiva participa si Adela, dar ca face parte dintr-o alta echipa.

Radu Vacan s-a prezentat regulamentar la ora indicata, cu manusi si saci de gunoi, asa cum i se ceruse si era pus pe treaba. La ora 13:00 a fost sunat de catre Oana, complicea noastra care a dat startul „concursului”. Prima nemultumire a lui Radu: - „Nu sunt suficiente gunoaie, noi de unde strangem 20 de saci?”

Augustin Viziru, si el complicele nostru, a incercat sa il enerveze pe Radu, dar nu atat de tare incat acesta sa plece de la fata locului. Dupa doua ore de strans, cei doi au fost anuntati ca urmeaza sa vina masina de gunoi sa le numere sacii stransi si sa ii care de acolo.

A doua nemultumire a lui Radu: - „Da' masina aia nu mai vine odata?”

Trec 10, 20, 30...50 de minute si masina nu ajunge! Stresul, nemultumirea, frustrarea si asteptatul incep sa isi spuna cuvantul. Radu suna la PR sa ceara numarul de telefon al soferului pentru a afla ce s-a intamplat, mai ales ca Adela ii spusese ca la ea masina ajunsese  demult si luase sacii.

Tensiunea a crescut foarte mult si in echipa „farseorilor”, pentru ca Augustin dadea telefoane in dreapa si in stanga tot mai nervos – la un moment dat nimeni nu mai stia daca el s-a enervat  „pe bune”, sau vrea doar sa il „motiveze” pe Radu.

„Soferu'” este cooptat de urgenta in echipa!

Dupa o scurta discutie de introducere in care este pus la curent cu „evenimentele”, unul dintre colegi intra in joc si ii este dat numarul lui de telefon lui Radu. Nicu, pentru ca asa il cheama pe soferul din povestea noastra,  ii spune ca a facut pana, dar ca va ajunge in cel mai scurt timp. Dar minutele treceau si soferul nu mai ajungea, asa ca telefonul lui Nicu incepe sa sune in disperare. Radu devenise nervos! Pentru ca inca nu se gasise textul de improvizatie si ca sa mai traga de timp, Nicu ii trimite urmatorul mesaj: „ Sant pe celalat telefon.Te sun io mai tz”.  Greselile gramaticale aveau rolul de a-l enerva pe Radu si si-au atins scopul, dupa cum veti vedea in continuare.

Dupa 20 de minute, Radu incepe sa sune din nou. Este introdus in „scena” un complice de ultima ora, Cabral. Acesta are rolul de a-l convinge pe Radu ca mai exista si alte echipe pe teren si ca el chiar este cu soferul si incearca sa rezolve pana.

Pentru a creste tensiunea, Nicu soferul ii trimite lui Radu urmatorul mesaj: „Scuze pintes-o, nu mai am baterie. I-i iau pe uni de la acasa din padure. Vin in zece minute la tine” si apoi inca unul: „Scuze, era pt prietena mea” Raspunsul lui Radu nu s-a lasat mult asteptat: „Frate, invata cu gramatica si hai mai  repede ca mor de nervi.”

Dupa ora 17:00, cand rabdarea lui Radu atinsese limita si suna incontinu la Adela spunandu-i ca el pleaca de acolo, apare la „locul faptei” chiar Adela. In prima clipa Radu nu intelege chiar nimic – ce cauta iubita lui acolo, cand ii spusese cu cinci minute inainte ca e la Bucuresti. In momentul in care intelege ca totul a fost o farsa, grija lui principala devine fatul ca nu si-a controlat suficient nervii si limbajul.

Intra pe www.acasatv.ro si vezi farsa de care a avut parte Radu Valcan!
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni