• PRO TV
  • Narcis Iustin Ianau a avut emotii mari pentru ca mama lui a fost in public VIDEO!

Narcis Iustin Ianau a avut emotii mari pentru ca mama lui a fost in public VIDEO!

Narcis Iustin Ianau a avut emotii mari pentru ca mama lui a fost in public VIDEO!

Inainte de a intra pe scena de la semifinalele Romanii au talent Narcis a marturisit ca inainte toate persoanele il cam descurajau iar faptul ca a ajuns in semifinale il fac sa se simta mai increzator. “Am foarte mari emotii pentru ca voi canta nu nuami in fata a milioane de telespectatori ci si in fata mamemi mele care va fi in public”  

Iustin si-a facut o aparitie de zile mari pe scena si a cantat "Adagio in G Minor de Albinoni", primind aplauze la scena deschisa, iar spre final a ridicat sala in picoare. Pavel Bartos a spus chiar ca ascultand o asemenea voce te simti dincolo de nori.

Intrebat cum s-a schimbat viata lui dupa preselectia de la "Romanii au talent", Iustin a spus ca “S-a schimbat foarte tare. Am devenit prieten cu oameni pe care nu-i cunosc si am porti deschise” Pavel a adaugat: “Inainte, lumea radea de tine. Sa vedem cine mai indraznetse sa rada acum”

Juriul a apreciat foarte mult prestatia lui Narcis Iustin Ianau!
Andra a spus: “Nu cred ca am auzit ceva mai frumos in viata mea!”, in timp ce Andi a adaugat: “Ce poti sa mai spui? Esti din ce in ce mai bun”.

Mihai Petre a recunoscut ca “De la inceput ai fost pentru mine o surpriza uriasa. Cred ca oricate definitii ale talentului am cauta toate s-ar referi la tine. Sunt onorat ca fac parte din echipa care te-a descoperit”.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni