• PRO TV
  • Andra, superba la prima semifinala de la "Romanii au talent"! Vezi VIDEO cu dansul-parodie dedicat juriului!

Andra, superba la prima semifinala de la "Romanii au talent"! Vezi VIDEO cu dansul-parodie dedicat juriului!

Andra, superba la prima semifinala de la "Romanii au talent"! Vezi VIDEO cu dansul-parodie dedicat juriului!

Vedeta ProTv Andra Maruta si-a facut vineri, 1 aprilie, aparitia la pupitrul juriului de la “Romanii au talent”, la numai la doua saptamani de cand a devenit mamica. Andra, alaturi de Mihai Petre si Andi Moisescu, s-a amuzat copios la dansul-parodie sustinut de baletul coordonat de Edi Stancu adresat ei si lui Catalin Maruta, in calitate de parinti, precum si la momentele in care era parodiat tot juriul.

Ea a fost radioasa pe tot parcursul emisiunii si i-a incurajat pe concurenti, a trait cu emotie fiecare moment prezentat de cei 12 din prima semifinala.

Ea a spus chiar ca aceasta prima editie a surprins-o intr-un moment din viata ei in care ii vine sa planga la orice decizie pe care o ia legata de vreun concurent. Astfel, Andra a marturisit ca ii vine foarte greu sa aleaga intre Bernadette si Vanda si sotii Luca, pe cine va merge in finala, insa a optat pentru folclor.

Baletul coordonat de Edi Stancu a pregatit pentru prima semifinal, difuzata LIVE, vineri, 1 aprilie, un moment special pentru juriu, in care toti juratii au fost parodiati.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni