• PRO TV
  • Din 19 aprilie, PRO Cinema devine și mai... PRO Cinema! Vizionează două filme de gală, în premieră, astăzi, de la 20:30

Din 19 aprilie, PRO Cinema devine și mai... PRO Cinema! Vizionează două filme de gală, în premieră, astăzi, de la 20:30

Din 19 aprilie, PRO Cinema devine și mai... PRO Cinema! Vizionează două filme de gală, în premieră, astăzi, de la 20:30

De 18 ani, ai filmul de partea ta! Astăzi, PRO Cinema împlinește 18 ani de când bucură telespectatorii cu filme și seriale care au scris istorie în rândul pasionaților de cinematografie, iar modul perfect de a marca un asemenea eveniment este printr-o serie de modificări din punct de vedere al brand-ului, care vor aduce un spirit îmbunătățit pentru telespectatori! 

Din 19 aprilie, PRO Cinema devine și mai PRO Cinema: cu și mai multe filme, și mai bune! Sărbătoarea începe la 20:30 cu premiera filmului Rocketman: Povestea lui Elton John (2019), inspirat din viața legendarului muzician, un adevărat simbol cu o carieră de excepție în industrie. 

Seara continuă cu pelicula Trainspotting 2 (2017), de la ora 23:00. Drama este semnată de cunoscutul regizor Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, și îl are pe Ewan McGregor în rolul principal. Cele două filme vor aduce telespectatorilor un aer glam & cult, cu un accent britanic!

PRO Cinema se află pe locul 8 în rândul posturilor de televiziune urmărite în Prime Time de către publicul național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, și în top 10 al posturilor de televiziune urmărite pe tot parcursul zilei. De-a lungul anilor, PRO Cinema a reușit să ajungă televiziunea numărul 1 din nișa canalelor TV din categoria „Filme și Seriale”. În fiecare zi, zeci de mii de români aleg să își încheie seara cu filmul difuzat de PRO Cinema. 

Programele difuzate au rămas, indiferent de vreme, în topul preferințelor telespectatorilor.  Cota de piață a crescut anual în ultimii 10 ani.  

PRO Cinema își propune să continue performanța, să aducă zâmbete pe buzele câtor mai mulți telespectatori și să ridice calitatea filmelor și serialelor la cel mai înalt nivel. Surprizele nu se vor opri aici, în următoarea perioadă urmând să aibă loc multiple premiere care îi vor ține pe cei de acasă în fața televizoarelor!

PRO Cinema devine și mai PRO Cinema!

Vezi și: Au început filmările pentru Ramon, primul film de lung metraj pe care Pavel Bartoș îl produce și în care va juca personajul principal 

Parteneri editoriali

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni