• PRO TV
  • Oriana Sabatini, goală pușcă pentru a-și promova noul single! Cât de sexy e iubita lui Paulo Dybala

Oriana Sabatini, goală pușcă pentru a-și promova noul single! Cât de sexy e iubita lui Paulo Dybala

Oriana Sabatini, goală pușcă pentru a-și promova noul single! Cât de sexy e iubita lui Paulo Dybala

Paulo Dybala se mândrește cu o iubită super sexy. Bruneta cu ochi verzi este una dintre cele mai iubite vedete din Argentina. Oriana Sabatini este model, actriță și cântăreață. 

Paulo și Oriana s-au întâlnit în 2017 la un concert al Arianei Grande, însă povestea de iubire și-au oficializat-o un an mai târziu. De atunci sunt de nedespărțit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

Iubita lui Dybala se pregătește să lanseze un nou single și a decis să-l promoveze într-un mod inedit. Oriana s-a pozat goală și a postat imaginea pe Instagram, spre încântarea celor peste 5.6 milioane de fani care o urmăresc în mediul online. De altfel, Oriana adoră să pozeze sexy și să-și etaleze picioarele interminabile și talia de viespe.

“Superbă”, “Cât curaj să pozezi așa!”, “Ne-ai înnebunit!”, “O frumusețe”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”, “Ia uite ce nevastă ai, Paulo!”, “Doamne, ce femeie!”, “Ce zice iubitul tău de poza asta?”, “Ia uite de ce nu se putea concentra Dybala la meci!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

Oriana are 26 de ani și este fiica lui Osvaldo Sabatini, actor și afacerit cunoscut în Argentina, și a Catherinei Fulop, o faimoasă actriță venezueleană. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni