• PRO TV
  • Iubitul Rihannei, acuzat că flirtează cu alte femei în timp ce așteaptă primul copil

Iubitul Rihannei, acuzat că flirtează cu alte femei în timp ce așteaptă primul copil

Iubitul Rihannei, acuzat că flirtează cu alte femei în timp ce așteaptă primul copil

În urma cu câțiva ani, A$AP Rocky se declara “obsedat sexual”, dezvăluind că participa la orgii încă de când avea 13 ani. Acum, are o relație stabilă cu Rihanna și urmează să devina tătic. Cu toate astea, zvonurile legate de infidelitatea rapperului sunt din ce în ce mai multe.

A trecut puțin peste o săptămână de când apropiații Rihannei și ai lui A$AP Rocky au negat că acestia s-ar fi despărțit, în urma zvonurilor legate de infidelitatea rapperului. Însăși femeia acuzată că i-ar fi fost amantă, Amina Muaddi, jumătate româncă, jumătate iordaniancă, a negat că ar fi fost ceva între ea și rapper.

Acum o nouă femeie a apărut în lumina reflectoarelor. The Sun scrie că o britanică, mamă a trei copii, face schimb de mesaje cu A$AP de câteva luni, fără că Rihanna să știe. 

Jilly O'Donnell, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că rapperul “ar fi bombardat-o” cu mesaje în care flirta cu ea. Schimbul de mesaje ar fi început în decembrie 2021 și ar fi luat sfârșit luna trecută. 

Rapperul i-ar fi propus să îi plătească biletul de avion să vină să îl cunoască în Ucraina, înainte de invazia rusa. 

Femeia spune că inițial nu știa cine este bărbatul care îi trimite mesaje. Văzând că are bifă albastră pe Instagram, le-a întrebat pe fiicele sale cine e. “Mi-au spus că e iubitul Rihannei și mi s-a părut amuzant”.

Jilly, care este o împătimită a fitnessului, are două fete în vârstă de 19 și 17 ani și un băiat de 22. “Copiii au glumit pe seama mea că am 45 de ani, dar că încă pot cuceri bărbați tineri”. Jilly spune că până la urmă nu a ajuns să îl cunoască pe A$AP și că dicutiile lor erau destul de inocente.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni