• PRO TV
  • Fiul lui Alec Baldwin, Rafael, și-a rupt mâna în parc. „Vreau la mama”

Fiul lui Alec Baldwin, Rafael, și-a rupt mâna în parc. „Vreau la mama”

Fiul lui Alec Baldwin, Rafael, și-a rupt mâna în parc. „Vreau la mama”

Necazurile se țin scai de Alec Baldwin. După ancheta istovitoare demarată după moartea Halynei Hutchins, actorul de 64 de ani se confruntă cu o problemă de familie. Rafael, fiul lui de 6 ani, și-a rupt mâna și are nevoie de tot suportul părinților lui.

Alec Baldwin trebuie să pună problemele sale pe locul doi și să-și îndrepte atenția asupra necazurilor familiei. Fiul lui de 6 ani, Rafael, și-a rupt mâna dreaptă în parc, la joacă, și a tras o sperietură serioasă.

Soția actorului, Hilaria Baldwin, a descris cu lux de amănunte prin ce a trecut fiul lor.

Rafa și-a rupt brațul foarte rău ieri, jucându-se în parc. Îl veți vedea cu ghips o vreme, așa că am vrut să vă anunț”, a scris pe Instagram instructoarea de yoga.


Citește și
: Video sfâșietor! Cum reacționează Alec Baldwin când i se spune că femeia pe care a împușcat-o a murit

Aceasta este partea sfâșietoare din ceea ce înseamnă a fi părinte. Eram cu bebelușii când s-a întâmplat și să primești acel apel îți face inima să se scufunde. Vocea lui la telefon Vreau la mama... știind că până și cele 20 de minute pentru a ajunge la el sunt 20 de minute prea lungi”, a mai spus Hilaria Baldwin.

Copilul a fost externat din spital, seara târziu, iar acasă părinții i-au amenajat un culcuș improvizat, pe podea, fiindcă s-a temut că va cădea din pat peste noapte.

Din câte se pare, experiența l-a marcat pe Rafael, care a vorbit în somn toată noaptea, șoptind „Mi-am rupt mâna, mi-am rupt mâna”.

Hilaria și Alec Baldwin au șase copii împreună, iar ea este însărcinată cu al șaptelea urmaș al familiei. Actorul a răspuns recent unei curiozități venite din partea admiratorilor lor: De ce faceți atât de mulți copii?

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni