• PRO TV
  • Regina Instagramului, într-o ținută pe care multe femei n-ar purta-o nici în dormitor. Cum a apărut în public

Regina Instagramului, într-o ținută pe care multe femei n-ar purta-o nici în dormitor. Cum a apărut în public

Regina Instagramului, într-o ținută pe care multe femei n-ar purta-o nici în dormitor. Cum a apărut în public

Are peste 19 milioane de followeri pe Instagram, care niciodată nu sunt dezamăgiți de postările ei. Demi Rose, supranumită “regina Instagramului”, a făcut senzație atât pe rețelele de socializare, cât și la Coachella cu ținuta-șoc cu care a apărut în public.

Unor femei le-ar fi rușine să apară așa și în dormitor! Însă Demi Rose a fost visul oricărui bărbat la cel mai tare festival de muzică din SUA, Cachella. Influencerita britanică și-a făcut apariția practic doar într-un sutien și niște cizme de rodeo, care i-au lăsat posteriorul gol. Cei care au întâlnit-o cu siguranță au remarcat-o instant!

Demi Rose a mai defilat și într-o altă ținută la fel de sexy: un body cu ștrasuri aplicate, combinat cu cizme înalte.

Demi Rose nu are nicio reținere să își expună corpul în public. Iar prezența paparazzilor nu o deranjează. Dimpotrivă, adoră să fie pozată din toate unghiurile și să ajungă în paginile tabloidelor. Practic, ăsta este jobul ei -  să apară în ținute sumare și să ajungă apoi pe site-urile din întreaga lume. În realitate este… influencer, având 19,1 milioane de followeri pe Instagram. Între timp, a scos și câteva colecțîi de costume de baie, așa că britanicei îi merge din plin. 

“Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Demi Rose “vedetă”, răspunsul este simplu: datorită relației de scurtă durată cu rapperul Tyga. Acesta ar fi înșelat-o cu Demi Rose pe iubita lui din acea vreme, Kylie Jenner (sora lui Kim Kardashian). De la acea aventură, Demi Rose e nelipsită din tabloidele britanice, iar fanii ei de pe Instagram au ajuns la un număr impresionant.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni