• PRO TV
  • Priscilla Presley, alături de tânărul care joacă rolul lui Elvis. Cum arată la 76 de ani, după numeroase operații estetice

Priscilla Presley, alături de tânărul care joacă rolul lui Elvis. Cum arată la 76 de ani, după numeroase operații estetice

Priscilla Presley, alături de tânărul care joacă rolul lui Elvis. Cum arată la 76 de ani, după numeroase operații estetice

Priscilla Presley a fost una dintre vedetele care s-au făcut remarcate la ediția din acest an a evenimentului Met Gala. Fosta soție a lui Elvis Presley a pozat alături de tânărul care joacă rolul regelui rock&roll în cel mai nou film despre legendarul artist.

În vârstă de 76 de ani, Priscilla l-a lăudat pe Austin Butler, tânărul care îl interpretează pe fostul ei soț.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu o bentiță pe cap, actrița a avut un look sobru, care ne duce mai degrabă cu gândul la o înmormântare, nu la un eveniment monden de fashion. 

VEZI SI: Cele mai memorabile ținute de la MET Gala. Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe, în care i-a cântat lui J.F. Kennedy

Deși a rămas o femeie elegantă, operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului și-au pus amprenta asupra chipului ei. Obișnuită să fie una dintre cele mai frumoase femei din lume, Priscilla nu s-a putut împacă cu gândul că îmbătrânește și a apelat la numeroase intervenții.

Fosta soție a lui Elvis a mărturisit în trecut că a fost victima unor intervenții nereușite, făcute de o persoană necalificată în așa ceva.

În urma cu numai câțiva ani, însăși vedeta a admis că obrajii ei arată astfel deoarece un doctor fals i-a făcut injecții cu silicon care i-au remodelat aspectul natural. Cât despre aspectul de ceară al chipului ei, specialistul Dr. Youn a declarat că acesta a fost cauzat de niste intervenții cu laser și de o serie de injecții cu botox, pe care Priscilla și le-ar fi făcut pentru a scăpa de riduri. 

Priscilla Presley s-a căsătorit cu Elvis, Regele Rock'n Roll-ului în 1967, la doar 21 de ani. Înainte de a divorța de star, în 1973, cei doi au avut o fiică, Lisa-Marie.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni