• PRO TV
  • Nicki Minaj, cu sânii pe afară la Met Gala 2022. Cum a arătat ținuta care i-a dat bătăi de cap

Nicki Minaj, cu sânii pe afară la Met Gala 2022. Cum a arătat ținuta care i-a dat bătăi de cap

Nicki Minaj, cu sânii pe afară la Met Gala 2022. Cum a arătat ținuta care i-a dat bătăi de cap

Un corset prea mic pentru un bust atât de mare! Nicki Minaj a fost la un pas să rămână în sânii goi pe covorul roșu de la Met Gala 2022.   

Rapperița a făcut cu siguranță febră musculară la mâini și asta pentru că a trebuit să-și acopere în permanență bustul uriaș. 

Nicki Minaj (39 de ani) a pășit pe covorul roșu într-o ținută semnată Burberry și l-a avut alături pe celebrul designer Riccardo Tisci, cel care de altfel i-a creat outfit-ul. 

Artista a optat pentru o ținută nonconformistă. Ea a purtat pantaloni mulați de piele, o centură supradimensionată și o fustă din tul negru, cu volane și pene. Pe cap și-a pus o șapcă din piele. 

Bustul uriaș a devenit neîncăpător pentru corsetul de piele și o singură mișcare greșită ar fi putut duce la un accident vestimentar. 


 

În fața fotografilor, Nicki și-a folosit mâinile pentru a-și acoperi sânii uriași. “Bucurați-vă de acești sâni, pentru că nu-i veți mai vedea niciodată”, a glumit ea în timpul unui scurt interviu pe covorul roșu.

“Singurul lucru neplanificat la look-ul meu este că îmi ies sânii afară, pentru că mi-au făcut mărimea cupei puțin mai mică”, a adăugat artista, potrivit Metro.co.uk

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni