• PRO TV
  • Galerie FOTO: Cele mai TARI 13 postere din filme celebre!

Galerie FOTO: Cele mai TARI 13 postere din filme celebre!

Galerie FOTO: Cele mai TARI 13 postere din filme celebre!

Va mai amintiti perioada cand lipeati postere pe pereti? Probabil ca ati avut afise cu actorii preferati, cu trupele favorite si, de ce nu, cu filmele preferate. Iata 13 postere care merita lipite pe toti peretii!

1. “The Dark Knight” (2008) Este unul din posterele-teaser lansate in timpul campaniei de marketing. Imaginea sinistra a lui Joker a facut inconjurul lumii si a fost apreciata de o multime de fani. Tagline-ul “Why so serious?” (“De ce asa se serios?”) scris cu sange este inteligent ales – umorul absurd al Jokerului -  mai ales ca fata acestuia este interpretabila si nu aratata in mod special.

2. “Jaws” (1975) Nubila inotatoare versus rechinul ucigas, stim deja pe cine pariem. Posterul este bine realizat deoarece sugereaza intocmai vulnerabilitatea oamenilor in apa. Parca nu-ti mai vine sa pleci la mare dupa ce vezi posterul si cu siguranta iei o pauza de apa dupa ce vezi horror-ul.

3. “Star Wars Episode One: The Phantom Menace” (1999) Poate filmul nu este cel mai grozav, dar imaginea lui Anakin cu umbra lui Vader este genial. Este tot ce poate insemna un poster teaser. O imagine care face cat o mie de cuvinte, dar care pastreaza totusi misterul. Un poster care sugereaza intamplarile din filmele viitoare.

Vezi foto pe procinema.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni