• PRO TV
  • Raluca Pulhac, apariție incendiară în Marbella. Soția lui Cristi Pulhac a făcut furori la plajă

Raluca Pulhac, apariție incendiară în Marbella. Soția lui Cristi Pulhac a făcut furori la plajă

Raluca Pulhac, apariție incendiară în Marbella. Soția lui Cristi Pulhac a făcut furori la plajă

Raluca și Cristi Pulhac sunt într-o continuă vacanță! Zilele acestea, cuplul se bucură de soare și plajă în Marbella, Spania. 

Fostul dinamovist și superba sa soție s-au cazat la un resort de vis, iar imaginile postate de Raluca i-au înfierbântat pe internauți. 

Bruneta a postat câteva imagini în costum de baie și arată senzațional. Raluca Pulhac și-a etalat bustul impresionant și picioarele interminabile, spre încântarea celor peste 114.000 de urmăritori. 

„Woa, ești uimitoare!”, „OMG”, „Splendida Ralu”, „Frumos model”, au fost câteva dintre mesajele pe contul de Instagram al Ralucăi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

Raluca adoră să pozeze sexy, iar contul ei de Instagram abundă în imagini care mai de care mai provocatoare. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)

Cristi și Raluca formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au făcut nunta în 2015, iar luna aceasta vor aniversa 7 ani de căsnicie. 

Cei doi s-au cunoscut întâmplător, iar Cristi Pulhac a declarat în repetate rânduri că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu 12 ani, în fața unui restaurant, acolo unde Cristi i-a găsit brunetei un loc de parcare.

Fotografii: Instagram Raluk_a

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni