• PRO TV
  • Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris. Totul a fost filmat

Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris. Totul a fost filmat

Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris. Totul a fost filmat

Un magazin de lux Chanel de pe Rue de la Paix din Paris a fost ţinta unui jaf armat, joi, iar hoţii au reușit să fugă pe motociclete. Din fericire, în urma incidentului nu au existat victime.

Hoţii ar fi reușit să fugă cu bunuri în valoare de milioane de euro. Jaful a avut loc, în timpul zilei, în zona Place Vendome din centrul Parisului.

Jaf în plină zi

Persoane înarmate au jefuit, joi, un magazin de ceasuri și bijuterii Chanel din centrul Parisului și apoi au fugit pe motociclete, a anunțat poliția. Jaful a fost filmat de un martor care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

 „Totul s-a întâmplat foarte repede și, din păcate, primii polițiști care au sosit erau pe bicicletă”, a declarat cel care a filmat evenimentul.

Atacul a fost filmat

După cum se vede în imagini, atacul a fost comis de patru indivizi. Doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motociclete. Toţi erau îmbrăcaţi în negru şi aveau căşti pe cap.

Compania Chanel a declarat că nimeni nu a fost rănit și că s-a deschis o anchetă. Retailerul nu a dezvăluit valoarea bunurilor furate, dar potrivit surselor apropiate anchetei, ar putea fi vorba despre milioane de euro.

Deocamdată poliția nu are informații despre identitatea hoților. În ultimele luni, magazinele de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate.

Captură video


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni