• PRO TV
  • Video viral. Amber Heard tresare și face pași înapoi când Johnny Depp se îndreaptă spre ea la tribunal

Video viral. Amber Heard tresare și face pași înapoi când Johnny Depp se îndreaptă spre ea la tribunal

Video viral. Amber Heard tresare și face pași înapoi când Johnny Depp se îndreaptă spre ea la tribunal

Moment incredibil petrecut în sala de judecată, care i-a avut protagoniști pe Amber Heard și Johnny Depp. Actrița a devenit lividă la față și a tresărit când starul din „Pirații din Caraibe” s-a apropiat de ea. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi.

Amber Heard a depus mărturie în sala de judecată împotriva lui Johnny Depp, în procesul de defăimare intentat de acesta. Un moment incredibil s-a petrecut în a doua zi de audieri, chiar când judecătorul a anunțat pauza de prânz.

Actrița, care cobora din boxa audierilor, a dat nas în nas cu fostul soț, care părea dornic să-i ceară socoteală pentru dezvăluirile din proces. Panicată de întâlnirea neașteptată cu Johnny Depp, Amber a tresărit, s-a schimbat la față și a făcut câțiva pași în spate, pentru a se asigura că nu intră în contact direct cu fostul partener.

S-au interpus imediat avocații, pentru a evita o întâlnire „de gradul zero”. Vezi VIDEO mai jos!

Johnny Depp nu părea deranjat de situația creată și, conform martorilor, a chicotit când a văzut reacția fostei soții.

Pentru a nu interacționa pe durata procesului, cei doi actori au parte de intrări și ieșiri separate. Fiecare este însoțit de propria echipă de securitate, pentru evitarea unor incidente neplăcute.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard după acuzațiile de violență domestică formulate de aceasta în spațiul public. Actorul vrea să obțină 50 de milioane de dolari de la fosta parteneră, pentru că aceasta i-ar fi stricat imaginea publică cu afirmații calomnioase.

În replică, actrița din Aquaman a susținut în instanță a fost victima agresiunilor repetate ale lui Johnny Depp. În a doua zi de audieri, ea a mărturisit că actorul a abuzat-o fizic cu o sticlă de băutură.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni