• PRO TV
  • Priyanka Chopra și Nick Jonas, prima poză de familie cu fetița lor

Priyanka Chopra și Nick Jonas, prima poză de familie cu fetița lor

Priyanka Chopra și Nick Jonas, prima poză de familie cu fetița lor

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Priyanka Chopra, și soțul ei cântărețul Nick Jonas au anunțat recent că au devenit părinți cu ajutorul unei mame-surogat. Ieri, de Ziua Mamei, cuplul a ales să publice și prima poză de familie, alături de fetița lor. 

Cu această ocazie, Priyanka Chopra (39 de ani) și Nick Jonas (29 de ani) au dezvăluit și numele fetiței lor - Malti Marie Chopra Jonas.

Malti este un nume de origine indiană. Numele este folosit pe scară largă în rândul hindușilor. Din sanscrită, „Malti” înseamnă o floare mică parfumată sau lumina lunii. 

Deocamdată, părinții celebri ai micuței au decis să nu-i arate chipul. În mesajul postat pe pagina sa de Instagram, actrița a dat de înțeles că fetița s-a născut prematur și a stat 100 de zile în Unitatea de Terapie intensivă pentru prematuri. 

Citește și: Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete. Fotografiile de familie cu care și-au bucurat fanii

„De Ziua Mamei nu putem să nu reflectăm la aceste ultime luni în care ne-am simțit ca într-un montagne russe și pe care atât de mulți oameni l-au experimentat. După mai mult de 100 de zile în NICU (Unitatea de Terapie intensivă), fetița noastră este în sfârșit acasă”, a scris Priyanka Chopra. De asemenea, actrița a ținut să le mulțumească medicilor „care au fost acolo cu abnegație la fiecare pas”. 

Citește și: 
Priyanka Chopra, apariție fermecătoare în Vanity Fair! Actrița a făcut destăinuiri despre relația cu Nick JonasSursă foto: Getty Images, Instagram/ priyankachopra
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni