• PRO TV
  • Gabi Bădălău, prima reacție după ce s-a scris că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu el

Gabi Bădălău, prima reacție după ce s-a scris că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu el

Gabi Bădălău, prima reacție după ce s-a scris că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu el

Presa tabloidă a speculat în ultimul timp că relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi din ce în ce mai serioasă și, din această cauză, frumoasa vedetă face tot mai multe crize de gelozie.

Însă recent a ieșit la iveală un nou aspect, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată: Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată pentru a doua oară în această viață, iar cel care ar fi tatăl copilului încă nenăscut ar fi nimeni altul decât Gabi Bădălău!

Speculațiile au prins contur după ce Bianca Drăgușanu a făcut un scandal monstru la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam înainte de nunta cu Roxana Dobre. Atunci, frumoasa vedetă ar fi mers cu o bâtă de baseball și a „spart” evenimentul la care luau parte și mai multe domnișoare care trebuiau să întrețină atmosfera.

Chiar la acel party se pare că Bianca Drăgușanu a urlat la toată lumea că Gabi Bădălău nu are ce să caute acolo, deoarece așteaptă un copil cu ea. Iar alte surse anunță că vedeta a fost văzută de mai mult ori mergând la o clinică privată, la consulații ginecologice.

După ce s-a scris că Bianca Drăgușanu ar fi din nou însărcinată, tabloidele au luat legătura atât cu vedeta, cât și cu Gabi Bădălău, pentru a afla dacă totul este adevărat.

„Eu știu că, în acest moment, Bianca Drăgușanu nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Libertatea, în timp ce Bianca Drăgușanu a fost și mai scurtă în declarații: „Nu comentez”!

Vezi și: Trending review 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni