• PRO TV
  • Oana Zavoranu e insarcinata sau nu? Vezi ce spun specialistii! VIDEO

Oana Zavoranu e insarcinata sau nu? Vezi ce spun specialistii! VIDEO

Oana Zavoranu e insarcinata sau nu? Vezi ce spun specialistii! VIDEO

In urma unui lesin, urmat de hemoragie, Oana Zavoranu a ajuns duminica, 3 aprilie, la Spitalul de urgenta Floreasca, de unde a fost transferata la Spitalul CF2, sectia ginecologie-obstretica, iar specialistii de acolo au spus ca “nu sunt semen clinice, nici paraclinice de sarcina”.  

Dupa ce, duminica dupa amiaza, a lesinat intr-o cafenea din zona Dorobanti, Oana Zavoranu a fost dusa la spitalul de Urgenta Floreasca, unde au dat fuga prietenii ei Catalin Botezatu si Ana Maria Prodan. Nelinistita, Marioara Zavoranu s-a dus si ea la spital, insa nu a reusit sa isi vada fiica, dar a fost linistita de catre medici. Mama Oanei sustine ca fiica ei a avut o cadere de calciu, cum a mai avut multe pana acum.

Este posibil ca Oana Zavoranu sa fi ajuns in starea care a impus internarea ei la Spitalul CF2, in urma unui avort spontan, sustine Eugen Tanase, seful sectiei ginecologie-obstretica.

“Oana a avut o dupa amiaza proasta. A avut dureri pelvine, extreme de dureroase, a sporit hemoragia. S-a pus problema unui chiuretas biopsic. In momentul de fata starea ei este grava, dar nu in sensul ca impune de urgenta un act chirurgical. Ea nu are o stare care sa imi indice ca a luat o cantitate mare de pastille”, a precizat prin telefon, in direct, la “Happy Hour”, Eugen Tanase.

“Conform experientei pe care o am pot sa spun ca a fost un avort spontan. Se poate spune pe biletul de externare ca metroragia a fost in urma unui avort spontan”, spune seful clinicii ginecologie-obstretica de la Spitalul CFR 2.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni