• PRO TV
  • Selma Blair, dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa. Actrița a fost abuzată sexual în tinerețe

Selma Blair, dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa. Actrița a fost abuzată sexual în tinerețe

Selma Blair, dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa. Actrița a fost abuzată sexual în tinerețe

Selma Blair a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa “Mean Baby”. Actrița de 49 de ani a vorbit despre lupta sa cu alcoolul, diagnosticul de scleroză multiplă și a mărturisit că a fost victima abuzurilor sexuale. 

Starul din “Blonda de la drept” a scris în paginile cărții sale că a fost violată “de mai multe ori” de-a lungul anilor și că s-a simțit “rușinată” de trecutul ei.

Selma Blair, probleme cu alcool încă din copilărie

Selma Blair s-a luptat ani de zile cu dependența de alcool. Actrița de 49 de ani a povestit că s-a îmbătat prima dată pe când avea doar 7 ani. 

"Nu știu dacă aș fi supraviețuit în copilărie fără alcoolism”, a spus actrița într-un interviu pentru People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

“De aceea este o problemă pentru atât de mulți oameni. Devine un confort uriaș, o ușurare uriașă la început. Poate chiar în primii ani pentru mine, pentru că am început de foarte tânără cu asta ca un confort, un mecanism de a face față stresului și anxietății”, a adăugat Selma Blair. 

Actrița a mai pus că dacă inițial doar se amețea, în timp a devenit "alcoolică expertă. Știam să-mi ascund secretul"

Actrița din “Blonda de la drept”, abuzată sexual de mai multe ori în tinerețe

Într-un extras din cartea sa de memorii, actrița și-a amintit că a fost agresată sexual în timpul unei excursii, după o zi de beție excesivă.

“Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o”, a scris ea. “M-am făcut mică și tăcută și am așteptat să se termine. Aș vrea să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost așa”, a mai spus Selma. 

“Am fost violată, de mai multe ori, pentru că eram prea beată ca să spun cuvintele: Te rog. Oprește-te. După fiecare eveniment deveneam și mai tăcută și mai rușinată”, a adăugat actrița. 

Selma a precizat că, până acum, nu a vorbit cu nimeni despre abuzurile sexuale, în afară de terapeutul ei. 

“Sentimentul de traumă era mai mare decât știam. Nu mi-am dat seama că agresiunea era atât de centrală în viața mea. Aveam atât de multă rușine și vină. (…) Sunt recunoscătoare că m-am simțit suficient de sigură pentru a o pune asta în pagină. Acum mă pot elibera cu adevărat de acea povară a rușinii”, a declarat actrița de 49 de ani. 

Selma, care nu a mai pus gura pe alcool din 2016, a adăugat că acum se află într-un “loc bun” și speră ca experiențele sale să-i ajute pe cei aflați în situații similare. 

Selma Blair, diagnosticată cu o boală cumplită

Selma are scleroză multiplă. Diagnosticul crunt i-a fost pus de medici în 2018. De atunci, Selma Blair a trecut prin chinuri cumplite. A făcut chimioterapie, un transplant de celule stem, și-a pierdut părul, a fost imobilizată la pat, iar acum merge cu ajutorul unui baston. 

După transplantul de celule stem și ședințele chinuitoare de chimioterapie, starea actriței s-a îmbunătățit considerabil. Ea a revenit la mare ei iubire: echitația.   

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni