• PRO TV
  • Cine e bărbatul misterios care a stat cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei? Vocile spun că ar fi următorul președinte al Rusiei

Cine e bărbatul misterios care a stat cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei? Vocile spun că ar fi următorul președinte al Rusiei

Cine e bărbatul misterios care a stat cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei? Vocile spun că ar fi următorul președinte al Rusiei

Rușii au sărbătorit în Piața Roșie din Moscova, pe 9 mai, Ziua Victoriei, care comemorează înfrângerea Germaniei naziste din anul 1945.

La eveniment, așa cum era de așteptat, personajul principal, care a fost urmărit de toată lumea pas cu pas, a fost Vladimir Putin. Iar la un moment dat, în timpul paradei, alături de președintele rus a apărut un bărbat despre care se spune că ar fi misterios.

Imaginile cu cei doi au fost publicate pe Twitter de către pilotul ucrainean de curse Igor Sushko, iar clipul video a adunat zeci de mii de vizualizări. Doar că bărbatul de lângă Vladimir Putin nu ar fi atât de misterios pe cât se crede. 

Potrivit lui Igor Sushko, bărbatul care a stat cu Vladimir Putin la Ziua Victoriei este nimeni altul decât Dmitri Kovalev, în vârstă de 36 de ani, șeful departamentului administrației prezidențiale. „Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a spus pilotul ucrainean.

„În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, au scris unii internauți și pe Telegram, afirmând că este posibil ca Dmitri Kovalev să fie următorul președinte al Rusiei.

„Dmitri Kovalev merge pe lângă Vladimir Putin. Are 36 de ani şi este şeful unuia dintre departamentele Administraţiei Prezidenţiale. Pe pagina de Telegram a lui Dmitri Kovalev sunt o mulţime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Vladimir Putin la hochei, sport iubit de liderul de la Kremlin”, notează și Baza, pagină de Telegram axată pe știri.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Calcan cu Cartofi Noi și Leurdă

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni