• PRO TV
  • VIDEO Tanc rusesc spulberat de Armata Ucraineană, în Mariupol. Turela, proiectată zeci de metri în aer

VIDEO Tanc rusesc spulberat de Armata Ucraineană, în Mariupol. Turela, proiectată zeci de metri în aer

VIDEO Tanc rusesc spulberat de Armata Ucraineană, în Mariupol. Turela, proiectată zeci de metri în aer

Un moment dramatic a fost surprins în zona Mariupol de o echipă de jurnaliști chinezi. Un tanc rusesc este spulberat de un proiectil ucrainean, sub privirile îngrozite ale celor care filmau.

Jurnaliștii chinezi, angajați ai postului Phoenix TV, se aflau la Mariupol pentru a realiza o serie de interviuri, în prima linie, despre evacuarea civililor din uzina Azovstal.

În drum spre locul de filmare, jurnaliștii au surpris momentul în care un grup de tancuri rusești a fost atacat de Armata Ucraineană. Un tanc a fost spulberat, la propriu, de un proiectil, iar turela vehiculului militar a fost proiectată zeci de metri în aer.

Reprezentanții postului TV au declarat că imaginile au fost surprinse vinerea trecută, în drum spre uzina Azovstal. Jurnaliștii erau însoțiți de militari ai Forțelor Armate Ucrainene care au avut inspirația să le spună, cu câteva secunde înainte de explozie, să reducă viteza mașinii, intuind un impact nimicitor în apropiere. Vezi VIDEO!

La începtul săptămânii trecute, Brigada 54 Mecanizată din Donbas a distribuit un filmuleț în care se vede cum un pluton de tancuri rusești este distrus cu lovituri din dronă.

Forțele ucrainene au postat clipul pe YouTube și i-au atașat o descriere amuzantă.

Era o dimineață de primăvară pe teritoriul Ucrainei noastre natale. „Turiștii” au venit în țara noastră, dar nu să se odihnească, ci să călătorească pe drumurile noastre cu utilaje grele.

Dar „turiștii” nu știau că drumul a fost făcut de șoferii din grupa K2 cu ajutorul altor muncitori de înaltă calificare.

Drumul nu era de bună calitate și utilajele s-au stricat, iar în statul nostru nu există benzinării pentru astfel de mașini. Acest lucru se întâmplă atunci când veniți fără invitație”, a fost mesajul care însoțește clipul. Vezi VIDEO!

Până joi, Forțele ucrainene susțin că au distrus 1.200 de tancuri rusești, precum și alte 2.873 de vechicule blindate ale armatei lui Vladimir Putin. Mai mult, ucrainenii spun că 26.500 de militari ruși și-au pierdut viețile de la debutul invaziei. Din păcate, cifrele nu au putut fi confirmate din surse independente, numărul real al victimelor și pagubelor putând fi altul.

Fotografii: YouTube Phoenix TV/www.imago-images.com

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni