• PRO TV
  • Alex Velea a împlinit 38 de ani. Ce declarație i-a făcut Antonia

Alex Velea a împlinit 38 de ani. Ce declarație i-a făcut Antonia

Alex Velea a împlinit 38 de ani. Ce declarație i-a făcut Antonia

Astăzi, 13 mai, Alex Velea a împlinit 38 de ani, iar Antonia i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste.

Alex Velea este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și, fiindcă astăzi este ziua lui de naștere, mai multe persoane apropiate au ținut să îi spună la mulți ani.

Printre aceste persoane, binînțeles că se numără și Antonia, iubita și viitoarea soție a artistului. Aceasta a postat pe Instagram o declarație emoționantă de dragoste. 

''Astăzi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Mulțumesc pentru tot! Mă simt atât de fericită și norocoasă că pot împărtăși aceeași pasiune cu tine! Că pot lucra cu cel mai bun prieten al meu. Cât de minunat este! Acest om este în industrie de multă vreme și întotdeauna am admirat munca, dar și talentul dat de Dumnezeu.

Și astăzi îl admir atât de mult... Ceea ce mă atrage cel mai mult este abilitatea, dar și voința lui de a-i ajuta pe alții! Să nu uităm că îmi place felul în care mă tratează și are grijă de mine, plus că mă face tot timpul să râd'', a scris Antonia. 

Antonia și Alex Velea urmează să se căsătorească

După mai mulți ani în care au așteptat finalizarea divorțului Antoniei de Vincenzo Castellano, frumoasa cântăreață și Alex Velea urmează să se căsătorească. “După cum știți, am fost cerută în căsătorie anul trecut, însă, din cauza pandemiei, nu am avansat concret cu planurile de nuntă. Dar veți afla cu siguranță când totul va fi mai clar”, a spus Antonia recent, într-un interviu acordat pentru protv.ro.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni