• PRO TV
  • Maye Musk, mama lui Elon Musk, a devenit cel mai în vârstă model care pozează pe coperta Sports Illustrated

Maye Musk, mama lui Elon Musk, a devenit cel mai în vârstă model care pozează pe coperta Sports Illustrated

Maye Musk, mama lui Elon Musk, a devenit cel mai în vârstă model care pozează pe coperta Sports Illustrated

Apariția lui Kim Kardashian pe coperta Sports Illustrated a stârnit o adevărată revoltă printre internauți. Ca să mai “spele din rușine”, revista a început să promoveze coperta cu Maye Musk, mama celebrului miliardar Elon Musk.

La 74 de ani, Maye Musk a devenit cel mai în vârstă model care pozează pe coperta Sports Illustrated. Și o face într-un mod impecabil, cu un chip radiant, un zâmbet molipsitor și o siluetă fără retușuri. 

Mama lui Elon Musk a declarat într-un interviu pentru revista People că speră ca apariția ei din Sports Illustrated le va face pe femei să se simtă mai confortabil în pielea lor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

“Prima mea reacție...Nici nu am putut visa vreodată așa ceva pentru că mă gândeam cine ar vrea o femeie de 74 de ani pe copertă? Și mai ales în costum de baie”, a glumit Maye. 

“Când femeile merg la plajă sunt oarecum reținute în privința corpului lor. Bărbații nu au nicio problemă și se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, lor nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult”, a adăugat mama miliardarului. 

Mândră de shooting-ul realizat, Maye Musk a postat câteva imagini și pe contul de Instagram. „Ce frumusețe!”, „Felicitări! Arăți fantastic!”, „Ești o inspirație pentru toate femeile”, „Energia ta e uimitoare! Sper ca toată lumea să-ți urmeze exemplul”, „Ești o regină, Maye”, i-au scris fanii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Maye Musk, o viață demnă de film  

După viața frumoasei Maye Musk s-ar putea face și un film. Femeia s-a născut în Regina, Canada, și și-a început cariera de model la 15 ani. Mama lui Elon Musk a studiat nutriția, iar la 21 de ani a devenit dietetician. Studiile le-a făcut în Africa de Sud, acolo unde l-a cunoscut pe inginerul Errol Musk, cel căruia i-a dăruit trei copii: pe Elon, Kimbal și Tosca.

Maye și Errol au divorțat după 9 ani, perioadă în care mama lui Elon a înfruntat bătăi și greutăți. A rămas să-și crească singură cei trei copii și a povestit cât de greu i-a fost în cartea “A woman makes a plan”. Maye spune că nu aveau niciun ban, însă copiii ei nu au simțit nicio lipsă.

Femeia are toate motivele să fie mândră de odraslele sale. Elon Musk a devenit unul dintre cei mai bogați oameni ai Planetei. Kimbal are o afacere de succes în domeniul Horeca, iar Tosca este regizoare de film.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni