• PRO TV
  • Un tânăr s-a înecat după ce a încercat să reproducă cu iubita sa o scenă din Titanic

Un tânăr s-a înecat după ce a încercat să reproducă cu iubita sa o scenă din Titanic

Un tânăr s-a înecat după ce a încercat să reproducă cu iubita sa o scenă din Titanic

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. Turcul Furkan Ciftci s-a înecat după ce a încercat să reproducă cu iubita sa o scenă celebră din Titanic. 

Cei doi tineri au sărit peste un lanț de securitate și au mers pe marginea unui dig. Acolo, pentru poza perfectă, au încercat să-i imite pe Leonardo Dicaprio și Kate Winslet. 

Ciftci și iubita sa, Mine Dinar, se aflau sub influența băuturilor alcoolice când s-au dezechilibrat și au căzut în mare. Incidentul a avut loc în nord-vestul Turciei.

Pescarii din apropiere i-au văzut pe cei doi căzând în mare și s-au grăbit să îi ajute. Ei au reușit s-o salveze pe Mine, după ce aceasta s-a agățat de capătul unei undițe de pescuit, potrivit Daily Star.

Ea a fost trasă în siguranță la mal, dar iubitul Ciftci a dispărut în valuri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hedef TV (@hedeftv_)

Mine Dinar a fost transportată la spital cu o ambulanță, iar trupul fără viață al lui Ciftci a fost scos din mare de o echipă de scafandri la două ore după tragedie.

Fata le-a povestit polițiștilor că a mers cu iubitul ei la o sesiune de pescuit, apoi s-au gândit că “ar fi amuzant” să reproducă scena din Titanic. Ea a mai spus că din cauza vântului puternic cei doi și-au pierdut echilibrul și au căzut în apă. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni