• PRO TV
  • O elevă din Rusia l-a insultat pe Putin în timpul unei festivități. Care au fost consecințele acestui gest

O elevă din Rusia l-a insultat pe Putin în timpul unei festivități. Care au fost consecințele acestui gest

O elevă din Rusia l-a insultat pe Putin în timpul unei festivități. Care au fost consecințele acestui gest

În timpul festivității de absolvire, o elevă de clasa a XI-a din Rusia a rostit un mesaj anti-război și anti-Putin, care a fost aplaudat de colegi. Fata învață la o școală din orașul Izberbaș, Daghestan. 

În timp ce se afla cu microfonul în mână, eleva a spus: „Nu, războiului! Libertate pentru Ucraina! Putin este diavolul!”, scrie publicația meduza.io. Unii colegi, aflați la careu, i-au apreciat curajul și au aplaudat. Profesorii însă au rămas încremeniți. Gestul elevei a atras imediat atenția autorităților și a fost deschisă o anchetă împotriva școlii pentru „discreditarea armatei ruse”. De asemenea, pe numele mamei fetei a fost întocmit un proces-verbal pentru „neîndeplinirea obligațiilor părintești în creșterea copilului”.

Ulterior, pe un canal de Telegram, al unei publicații din Daghestan, au apărut imagini cu eleva și cu mama sa, care își cer scuze. 

„Îmi pare foarte rău pentru gestul meu de la festivitatea de absolvire. Pur și simplu am dorit să atrag atenția asupra mea. În ultima vreme eram stresată din cauza examenelor. În plus, m-am certat și cu mama mea. Îmi recunosc greșeala și le cer scuze tuturor pentru că le-am stricat sărbătoarea”, spune eleva. 

Mama fetei (femeia cu șapcă neagră din video-ul de mai sus) spune că fiica ei a comis un gest necugetat, din cauza emoțiilor: „Totul este consecința stresului pe care l-a suferit fiica mea în ultimele luni, din cauza examenelor, dar și a problemelor din familie. Eu susțin în totalitate deciziile președintelui nostru Vladimir Vladimirovich Putin.”


Sursă foto: captură video Telegram
Vezi și: Messi, cel mai bogat sportiv din lume!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni