• PRO TV
  • Dragostea nu are vârstă! El are 23 de ani, ea are 77, dar sunt căsătoriți de șase ani

Dragostea nu are vârstă! El are 23 de ani, ea are 77, dar sunt căsătoriți de șase ani

Dragostea nu are vârstă! El are 23 de ani, ea are 77, dar sunt căsătoriți de șase ani

Almeda și Gary Hardwick le dau peste nas cârcotașilor care n-au crezut în relația lor. Deși îi despart 54 de ani, cei doi s-au căsătorit la doar două săptămâni după ce s-au cunoscut la înmormântarea fiului Almedei. Recent, cuplul a aniversat 6 ani de căsnicie.   

Când au decis să-și unească destinele, Gary avea 17 ani, iar Almeda avea 71. Cunoscuții și-au dat coate, au avut parte de reacții dure în mediul online, însă nimic nu i-a făcut să se răzgândească. Nici măcar atacul de cord suferit de Almeda. 

Almeda și Gary s-au căsătorit în 2015, în cadrul unei ceremonii care a costat doar 200 de dolari. După nuntă, cei doi s-au mutat în casa Almedei, cu unul dintre nepoții ei, care este cu trei ani mai mare decât soțul ei. 

“Nu căutam un bărbat tânăr, dar Gary a apărut pur și simplu. Am știut imediat că el este alesul”, și-a amintit Almeda. 

Almeda și Gary sărbătoresc acum cea de-a șasea aniversare împreună și spun că nu au niciun regret. Mai mult, cuplul se laudă că “sexul este încă grozav”, potrivit The Sun.

Cei doi au făcut dragoste pentru prima dată în noaptea nunții lor: “A fost minunat, dincolo de cele mai nebunești vise ale mele”, a dezvăluit Gary într-un interviu pentru Fabulous Digital.  “Ea este cu adevărat femeia visurilor mele”, a adăugat Gary. 

Cei și-au spus povestea de dragoste în cadrul emisiunii Loose Women din 2020, iar Almeda și-a amintit: "Pur și simplu i-am spus: Uite, eu am 71 de ani și tu ai 17 ani. Sunt prea bătrână pentru tine? El m-a strâns de mână, a zâmbit și mi-a răspuns: Vârsta este doar un număr".

“M-a făcut să mă simt din nou ca o adolescentă”, a adăugat femeia.

Cu ocazia aniversării celor doi, Gary a distribuit un videoclip pe contul lor TikTok.

@_garyandalmeda_ You’re my ???? #fyp #agegaplove #loveislove #garyandalmeda #agegap ♬ whered all the time go - solartunne

"Almeda este atât de tânără la suflet încât vârsta nu ne deranjează niciodată, nu ne gândim niciodată cu adevărat la ea. Știu doar că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile în ziua în care a intrat în viața mea", a conchis bărbatul. 

Fotografii: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni