• PRO TV
  • Bilantul primelor repetitii: Cum se descurca barbatii de la "Dansez pentru tine"

Bilantul primelor repetitii: Cum se descurca barbatii de la "Dansez pentru tine"

Bilantul primelor repetitii: Cum se descurca barbatii de la "Dansez pentru tine"

Repetitiile perechilor care vor concura in noul sezon “Dansez pentru tine” sunt in toi, iar primele semne de oboseala si efort nu au intarziat sa apara in randul vedetelor care vor intra in ringul visurilor in 15 aprilie, la Pro Tv.

Florin Piersic Jr. nu poate sa descrie antrenamentele la dans ca fiind simple, insa nici nu se astepta sa fie astfel. Inca se obisnuiesc unul cu altul si banuieste ca partenerei sale Alina ii este mai greu sa se obisnuiasca cu un om care nu a mai dansat niciodata. Implicat total in antrenamentele din sala, Florin uita uneori ca se afla intr-o competitie, insa isi aminteste de asta cand il vede pe Stefan, partenerul Roxanei Ionescu, cum se plimba pe holuri in pasi de dans ca si canbd ar avea asta in sange.

Florin Piersic Jr.
se simte la fel de expus intinderilor musculare ca si restul vedetelor, insa ce ii complica putin pregatirea sunt antrenamentele dimineata pentru care se incalzeste mai greu. Apropo de cei care au scris deja ca el a slabit 5 kg in urma antrenamentelor, Florin glumeste spunand “Am auzit ca s-ar fi scris ca am slabit 5 kg deja, ar trebui sa slabesc 5 kg, dar pana acum am reusit sa slabesc vreo 5 grame”, spune actorul. 

Augustin Viziru se antreneaza de zor pentru a reusi sa faca pereche buna pe ringul de dans cu partenera sa Aurora. Febra musculara la care se astepta ii pune ceva probleme, insa cele mai mari temeri le are gandindu-se la genunchii sai operati in trecut de menisc.  

Pentru ca nu a mai trecut pe la sala de sport de ceva timp, actorul Costin Sforaru resimte orele indelungi de antrenamente de dans, insa este convins ca se va obisnui in timp cu ritmul impus de coregrafa sa. Febra musculara il incomodeaza la fiecare miscare, insa visul partenerei lui Madalina ii da putere si il ajuta sa uite de toate. Actorul din Mostenirea spera sa nu revina problemele pe care le-a avut la incheietura mainii stangi si mai ales sa nu-l lase memoria si sa uite pasii de dans chiar in timpul emisiunii. 

Pentru Cove, primele repetitii in pereche au fost prilej de bucurie, deoarece s-a acomodat usor cu partenera sa si crede ca impreuna vor reusi sa implineasca prin dansuri cat mai spectaculoase visul ei. Pe langa febra musculara inerenta, Cove nu a simtit nicio durere si spera ca problemele lui cu spatele din trecut sa nu recidiveze in timpul antrenamentelor si astfel sa ii rapeasca din elan. “Fiecare dans are particularitatea lui si gradul lui de dificultate, asa ca nu pot spune ca un dans este mai usor sau mai simplu. Ma tem de fiecare dans in parte, mai bine zis de capacitatea noastra de a face performanta pe fiecare dans.”, a marturistit Cove.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni