• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, apariție de milioane la Cannes! Iubita lui Cristiano Ronaldo a strălucit sub ploaia de blițuri

Georgina Rodriguez, apariție de milioane la Cannes! Iubita lui Cristiano Ronaldo a strălucit sub ploaia de blițuri

Georgina Rodriguez, apariție de milioane la Cannes! Iubita lui Cristiano Ronaldo a strălucit sub ploaia de blițuri

Georgina Rodriguez a bifat ani la rând apariții spectaculoase pe covorul roșu de la Cannes. Nu mulți se așteaptau însă s-o vadă anul acesta la festival, mai ales că bruneta a trecut prin momente cumplite la jumătatea lunii aprilie, când unul dintre gemenii ei a murit la naștere. 

Georgina a urcat în avionul privat cu destinația Cannes și a fost atracția zilei la festivalul din sud-estul Franței. Gio a participat la premiera filmului Elvis.

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo a strălucit pe covorul roșu într-o rochie argintie, decoltată, cu spatele gol și o crăpătură sexy pe picior. Georgina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale argintii, cu toc amețitor, și bijuterii cu smaralde. 

Gio a postat câteva imagini cu ținuta sexy și pe contul de Instagram. Imaginile o surprind pe bruneta în timp ce se pregătește să urce la bordul avionului ei privat. “Merci Cannes”, a scris Georgina în dreptul fotografiilor care au adunat peste 3,7 milioane de like-uri în mai puțin de 12 ore. 

Fanii brunetei i-au făcut sute de complimente și au fost uimiți de cât de repede a revenit Georgina la silueta suplă. Iubita lui Cristiano Ronaldo a născut la jumătatea lunii aprilie. Din păcate, unul dintre gemeni a murit la naștere

Unul dintre gemenii Georginei a murit la naștere

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire”, a scris atunci Cristiano Ronaldo pe conturile de socializare. 

Georgina a avut parte și de câteva mesaje dure din partea internauților: “Nici măcar nu pare că a pierdut un copil. Oameni ciudați” sau “Așa repede ți-ai revenit după tragedia care ți s-a întâmplat?”. Unii fani i-au luat imediat apărarea: “Îi văd privirea tristă, chiar dacă zâmbește, doar ea știe durerea pe care o simte și nu suntem noi cei care să judecăm”.

Georgina și Ronaldo sunt împreună de 6 ani

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez. Acum cei doi mai au o fetiță, pe nume Bella Esmeralda, care a venit pe lume în 18 aprilie. Fotbalistul a apelat de două ori la mame surogat și mai are trei copii: Cristiano Jr. și gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni